Kendte17. august 2023

Nyforlovede Manu Sareen slår fast: - Vi flytter ikke sammen

Selv om de bliver hr og fru Sareen kommer Marias navn ikke til at stå på Manus postkasse
Musik i Lejet 2022 - Tisvildeleje -
Manu Sareen har god grund til at smile forelsket. Hans hjertenskær har netop sagt ja til at gifte sig med ham.
 Foto: Mikael Rieck

Ekspolitikeren overraskede sin udkårne med en ring, et stort spørgsmål og morgenmad på sengen, da hun den 18. juli fyldte 40 år.

- Hun begyndte at græde. Så blev hun ved med det i lang tid og havde lidt svært ved at stoppe. Det var et rørende ja. Jeg havde ikke regnet med, at hun ville blive SÅ rørt, fortæller den vordende gom til SE og HØR.

Når det igen bliver sommer er det planen, at parret siger ja til hinanden ved en kærlighedsfest i Marias have i Charlottenlund.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-17/_mho2138_0.jpg
Manu Sareen er stormende forelsket i sin Maria. Næste år kan han kalde hende sin hustru.
 Foto: Martin Høien

Men når festen er slut, tager Manu hjem til sig selv, for parret har ingen intentioner om at flytte sammen.

- Det spørger mange om. Jeg har tre store børn, og så har vi tre små børn tilsammen. Og selv om vi gerne vil flytte sammen, så handler det om børnenes behov for en tryg base, så de har ro til bare at være børn, siger han og tilføjer:

- Det skal ikke være sådan, at vi flytter sammen, og så bliver det noget rod med skoler og sådan.

Han lægger ikke skjul på, at det kan være hamrende frustrerende at savne hinanden i de uger, de har børnene hjemme, men han fokuserer i stedet på fordelene ved at være COLA-par, som det så populært hedder.

- Vi får kun den fede tid og de fede oplevelser sammen. Når vi ikke har børn, er der knald på – storbyferier, Smukfest osv. Vi har ikke haft den sure tid med sure sokker og opvask, lyder det fra Manu, som tilføjer:

- Der er jo bare honeymoon hele tiden. Omvendt er det irriterende at savne hinanden hele tiden, men det opvejes af den magi, der opstår, når man så mødes igen. For man bliver virkelig sulten på hinanden.

Eksministeren understreger, at deres sammenbragt børn elsker hinanden, og at de helt sikkert slår familierne sammen under ét tag, når tiden engang i fremtiden er moden.

Den smukkeste ring

Manu har med hjælp fra en juveler designet ringen til Maria, og den er fuld af symbolik.

- Min mor døde for nogle år siden og efterlod noget guld, som jeg har fået lavet en ring af. Der er otte forskelligfarvede sten i – en for Maria, en for mig og en for hver af vores børn, fortæller han og fortsætter:

Det var virkelig svært at finde de helt rigtige sten, fordi de også skal passe sammen i farverne. Men jeg synes ærlig talt, det er den smukkeste ring, jeg nogensinde har set.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-17/img_2396.jpeg
Manu Sareen gav Maria Simons en 40 års fødselsdag, som hun sent vil glemme. Han overraskede hende med morgenmad på sengen og denne ring, han selv har designet.
 Foto: Privat

Manu har tidligere været gift med Anya Degn Sareen, som han har tre børn med. De blev gift i 1996 og gik fra hinanden i 2013. Tre år senere giftede han sig med Solveig Wandall, som han har et barn med.

De blev skilt i 2020, og næste år giver han sit tredje og endelige ja, når han gifter sig med Maria Simons.

- Jeg er 56 nu, og jeg er nået dertil, hvor jeg bare gerne vil lukke døren bag mig permanent sammen med Maria. Jeg har ikke lyst til andet, slår han fast.

Sponsoreret indhold