Nyforelsket Christian Degn: - Hun er lige så tosset som mig

Foto: Martin Høien

Christian Degn er nyforelsket i Trine på 30 år. De mødte hinanden efter at Degns kollega Mette Helena fra ”Nybyggerne” på Instagram havde eftersøgt en kæreste til Christian Degn.

Den kærlighedseftersøgning nåede frem til Trine, og hun sendte Degn en sms, hvor hun foreslog, at de to enten skulle tage en drink eller gå på morgenjagt sammen.

- Jeg tænkte; hende må jeg bare møde! Vi tog ud og fik en drink, og vi har været sammen lige siden. Jeg har aldrig før mødt én, jeg klikkede så hurtigt og godt sammen med, fortæller en forelsket Christian Degn til SE og HØR.

Den 42-årige TV-vært afslører samtidig, hvad der gør Trine til det perfekte match.

-  Hun er lige så tosset som mig og har lige så meget krudt i røven som mig. Hun er vild med klatring og går jagt ligesom jeg gør. Så er hun en høj pige - 185 cm, og gudesmuk, siger Christian til SE og HØR.

Skuffede Instagram-følgere

På sin Instagram-profil har "Hammerslag"-værten delt en række kærlighedsbilleder af ham selv og den smukke Trine på stranden ved årets Musik i Lejet, og selvom det vælter ind med lykønskninger fra Christians følgere, så er det ikke sikkert, at det er alle, der er lige lykkelige. 

Mette Helena kommenterer i hvert fald til opslaget, at der muligvis er en del af hendes følgerskare, der nu må se sig om efter en ny singlefyr. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Der er ikke et øje tørt. I hvert fald ikke blandt mine skuffede følgere, skriver hun i Degns kommentarspor og fortsætter:

- Tillykke til jer to. Glæder mig til parmiddag. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close