Kendte6. juni 2020

Nye vilde beskyldninger: Glee-stjernen Lea Micheles angribes af endnu en kollega

Det pibler frem med ubehagelige historier om Lea Michele, der angiveligt skulle have opførst sig både racistisk og generelt nedladende i en helt ung alder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_10180260ef.jpg
 Foto: MEGA

Et rygte om dårlig stjerneattitude kommer sjældent alene, har den 33-årige "Glee"-stjerne Lea Michele måtte sande, efter endnu en tidligere kollega har løftet sløret for hendes opførsel i starten af karrieren.

Elizabeth Adlrich, der i dag er coach, arbejdede sammen med Michele på showet "Ragtime" i slutningen af 90'erne, da de begge var børn.

Aldrich, der var Lea Micheles "understudy" (skuespiller der skal lære rollen og træde til i tilfælde af sygdom red.), brugte Twitter til at dele sine egne erfaringer, efter voldsomme beskyldninger mod tv-stjernen dukkede op tidligere på ugen.

Og det er ikke småting, som den tidligere kollega angiveligt skulle have udsat hende for.

"Hun var kommanderende overfor holdet og truede med at få folk fyret, hvis hun på nogen måde følte sig generet. Jeg plejede at græde hver nat efter de onde og manipulerende ting, hun gjorde. Hun var 12 år. Og hun var frygtindgydende," skriver Elizabeth Aldrich, hvorefter det vælter ind med sympatierklæringer.

Elizabeth svarer en af brugerne i tråden, der er chokerede over, at Lea fik mulighed for at tale sådan til produktionen.

"Helt enig. Jeg var kun ti år, men nogle af mine andre venner var ligeså skræmte og bange for at sige fra," lyder det.

"Skuespillere er tier ofte stille, men jeg er glad for at hendes opførsel er kommet frem i lyset," tilføjer hun desuden.

Der blev prikket hul på historierne om Lea Micheles vanvittige opførsel efter hun udtrykte sorg over det brutale mord på George Floyd.

Her svarede "Glee"-kollegaen Samantha Ware nemlig i versaler.

"Husker du, da du gjorde mit første tv-job til et levende mareridt?"

Statist i den populære tv-serie Imia Edwards fortalte siden til The Sun, hvordan stjernen behandlede sine medspillere, der indtog de mindre roller.

Hun skulle ifølge skuespilleren en gang have bøvset i en kvindes ansigt, nægtet at holde øjenkontakt til de andre på settet samt ved flere lejligheder kaldt statister for "karkelakker".

Onsdag postede den 33-årige Lea en form for undskyldning på sin Instagram. Her forklarer hun nogle af optrinnene med sin "priviligerede status og umodenhed", men opslaget har kun sat endnu mere fut i hashtagget #LeaMicheleisOverParty - hvor flere og flere deler deres dårlige arbejdsoplevelser eller møder med stjernen.

Sponsoreret indhold