Kendte 18. november 2021

Nye uhyggelige anklager mod Marilyn Manson: Låste kvinder inde i lille boks

En lang række kvinder har det seneste år stået frem med den ene hårrejsende historie efter den anden om rockstjernen Marilyn Manson
(Foto: MEGA)

De uhyggelige beretninger om rockstjernen, hvis borgerlige navn er Brian Warner, tæller alverdens grusomme ting som fysiske overgreb og psykisk kontrol.

Og nu kan mediet Rolling Stone fortæller, at Marilyn Manson anklages for at have låst kvinder inde i en lille, lydisoleret boks af glas i flere timer ad gangen.

Mediet udgav historien, der var baseret på dokumenter fra retten og nye interview med mere end 55 personer.

Ifølge vidner forviste han ofte sine kæreste derind og kaldte boksen for "Bad Girls' Room".

Ifølge rockstjernens tidligere assistent Ashley Walters, der har sagtsøgt ham for seksuelle overgreb, nød han at fortælle folk om den lydisolerede boks.

- Han havde altid en jokende nærmest pralende tone.

Ifølge mediet skulle det være fuldkommen almindelig viden, at Marilyn Manson havde den boks og skulle selv have refereret til den i gamle interviews.

Ashley Morgan Smitline, der også sagsøger rockstjernen for seksuelle overgreb og tilfangentagning, fortæller Rolling Stone, at hun gentagende gange blev beordret ind i boksen, som var på størrelse med et lille omklædningsrum, i flere timer ad gangen.

- Først fik han det til at lyde sejt, men så fik han det til at lyde som en virkelig hård straf. Selv hvis jeg skreg, kunne ingen høre mig, fortæller hun.

- Man prøver på at kæmpe, men han elsker kampen. Jeg lærte, at man ikke skulle kæmpe imod, fordi så fik han, hvad han ville have. Jeg gik bare et andet sted hen inde i mit hoved.

Resten af Mansons lejlighed var ifølge vidner dekoreret med blod, swastika og udklippede billeder fra pornoblade.

- Der var vaginas alle vegne, fortæller et andet vidne, mens andre mindes at have set ordet "AIDS " spraymalet over sengen.

Flere anklager har beskrevet Mansons hjem som et "sort køleskab", fordi han sørgede for at holde temperaturen omkring 18 grader, ligesom gardinerne var hermetisk lukkede.

I februar, da de første uhyggelige anklager så dagens lys, delte rockstjernen et Instagram-opslag, hvor han afviste anklagerne.

Sponsoreret indhold