Nye navne på plakaten: Musik i Lejet tror stadig på sommer med festival

Foto: Thomas Laursen

Den populære strandfestival Musik i Lejet håber stadig på, at deres festival kommer til at løbe over stablen til juli.

Festivalen, der afholdes i Tisvildeleje, har af samme årsag netop offentliggjort fem nye navne på plakaten.

- Selvom der hersker usikkerhed om, hvordan Corona-situationen ser ud i juli 2021, så holder vi håbet højt. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at afvikle festivalen bedst muligt og skabe de rammer, der er påkrævet for at gøre det forsvarligt, lyder det fra festivalarrangørene i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jada er et af de nye navne på programmet. (Foto: Hanne Juul)

- Og der er mange gode grunde til, at vi bliver ved med at tro på en fantastisk festival til sommer: Vaccineprogrammet mod Covid-19, indførslen af coronapasset , quicktests, der viser resultatet indenfor 15 minutter og det øgede politiske fokus, der i disse dage arbejder på mulige løsninger frem mod sommeren, fortsætter de.

Har man billet til den allerede udsolgte festival, kan man dagens nye afslørede navne se frem til Malk De Koijn, Jada, Jung, GRETA og Anne Linnet. Hvis - syv, ni, tretten - alt går efter planen.

Musik i Lejet håber, de kan få lov at afvikle som festivalgængerne kender festivalen. De arbejder stadig på, hvordan det helt konkret skal lade sig gøre.

Men de påpeger, at man må se i øjnene, at man skal samle sig på nye måder, og derfor kan festivalen i 2021 godt blive anderledes på den front.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jung er også nu på programmet hos Musik i Lejet. (Foto: Thomas Laursen)

Som du måske bemærker, at der kun danske navne på Musik i Lejets plakat. Det er ikke helt uden grund.

- Musik i Lejet har i år dedikeret et line-up kun til danske artister i solidaritet med den danske musikbranche, skriver festivalen.

I forvejen er Tessa, Lord Siva, Calby og Benjamin Hav blevet offentliggjort.

Efter planen afholdes Musik i Lejer 22.-24. juli.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close