Kendte1. marts 2024

Nye hjerteskærende detaljer om Heath Ledgers død

Filminstruktøren Stephen Gaghan afslører nu detaljer fra den dag, hvor familien fandt Heath Ledger død i sit hjem
(FILES) Australian Oscar nominee Heath Ledger
Heath Ledger gik bort af en overdosis i 2008.
 Foto: Jochen Luebke/AFP/Ritzau Scanpix

Det var et kæmpe chok, da Heath Ledger gik bort tilbage i januar 2008.

Her blev filmstjernen, der var på toppen af sin karriere, fundet død af en overdosis i sin Manhattan-lejlighed af sin husholderske.

Nu er der kommet nye hjerteskærende detaljer frem om den tragiske dag.

Det skriver News.com.au.

Ifølge det australske medie er det filminstruktøren Stephen Gaghan, der åbner op om den fatale dag.

Stephen Gaghan attends the LA premiere of "Dolittle" at the Regency Village Theatre on Saturday, Jan. 11, 2020, in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Stephen Gaghan arbejdede sammen med Heath Ledger, da filmstjernen døde.
 Foto: Richard Shotwell/AP/Ritzau Scanpix

Han og Heath Ledger samarbejdede på daværende tidspunkt på en filmudgave af bogen "Blink: The Power of Thinking Without Thinking".

Ifølge instruktøren blev han ringet op af Heath Ledgers chokerede far, mens han og resten af familien stod ved siden af skuespillerens lig.

- De stod alle der med liget, og vores manuskript lå i sengen sammen med ham, mens bogen lå på hans sengebord, fortæller Stephen Gaghan og fortsætter:

- Mit telefonnummer stod på manuskriptet, og familien var i totalt chok, så de ringede bare nummeret op. Jeg ved ikke hvorfor.

Filminstruktøren fortæller videre, at han stod i lufthavnen med sin kone, da Heath Ledgers far ringede og fortalte, at de stod ved siden af skuespillerens døde krop.

- Jeg kollapsede bogstaveligt talt bare. Det er aldrig sket for mig før eller siden, men mine fødder forsvandt bare under mig.

- Jeg skulle slet ikke have været en del af de følelser, familien stod med der, men jeg lyttede og lyttede og lyttede. Det var så trist, så trist. Og det er stadig trist.

Stephen Gaghan fortæller videre, at han efter Heath Ledgers død fik Leonardo DiCaprio tilknyttet projektet om at lave "Blink: The Power of Thinking Without Thinking" til en film.

I sidste ende kom han dog frem til, at han havde skrevet rollen til Heath Ledger, og derfor endte han med at droppe projektet helt.

- Da jeg først havde set ham (Heath Ledger, red.) som hovedpersonen, kunne jeg ikke se andet. Det var selvfølgeligt et følsomt emne, men Leo er totalt cool, og han havde og har jo alligevel tusindvis af roller at vælge mellem.

Sponsoreret indhold