Kendte24. januar 2022

Nye billeder: Christina Aguilera smider tøjet for fans

Popstjernen forkæler sine fans med en række nye, sexede fotos som tak for deres modtagelse af Christina Aguileras seneste album, "La Fuerza".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega761915_009.jpg
 Foto: MEGA

Det er ikke første og formentlig heller ikke sidste gang, Christina Aguilera smider kludene.

Sidste gang var kort før jul, hvor sangerindens fans spærrede øjen op, da hun delte et topløst foto i forbindelse med sin fødselsdag, og nu beviser popstjernen endnu engang, at hun ikke er bleg for at vise hud.

Det er så småt med tøj på Christina Aguileras seneste fotoserie, at man vil kalde det nøgenbilleder, og her poserer 90'er-ikonet i al sin pragt og viser os endnu engang, at hun er en power-kvinde.

Nøgen

Den 41-årige sangerinde har for nylig udgivet albummet "La Fuerza" (på dansk: Kraften), og det er i forbindelse med det, at tøjet er røget på de flotte fotos af stjernen.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Jeg kan mærke al jeres kærlighed til "La Fuerza", skriver Christina Aguilera i billedteksten til delingen af de nye fotos.

- Jeg er ydmyg og taknemmelig for at kende jer alle og at kunne kalde jer familie i denne smukke og personlige musikalske rejse hjem, fortsætter sangerinden, der er født og opvokset i USA, men har rødder i Ecuador.

"La Fuerza" er popstjernens andet album på spansk - det første hed "Mi Reflejo" og udkom i 2000. Det er altså hendes første spansksprogede album i over to årtier.

- "Mi Reflejo" var en så smuk og speciel tid i mit liv, men det er over 20 år siden. Jeg var helt ny i branchen. Jeg var baby-Christina, forklarer Christina Aguilera til CNN.

Derfor har hun nu med "La Fuerza" besluttet at vende tilbage til sine spanske rødder.

- Nu, 20 år senere, er jeg en voksen kvinde, som har haft en fantastisk karriere. Nu har jeg muligheden for at komme tilbage og reflektere over det.

Sponsoreret indhold