Kendte 11. august

Nyder avokadomadder i København: Emma Chamberlain er i Danmark

Den 21-årige it-girl får besøgt både Nyhavn og Ny Adelgade til en iskaffe, mens hun er i den danske hovedstad under Copenhagen Fashion Week
Emma Chamberlain har over to år stået for at byde stjerner velkommen på den røde løber under Met Gala - nu er hun gæst under den københavnske modeuge 

Emma Chamberlain har over to år stået for at byde stjerner velkommen på den røde løber under Met Gala - nu er hun gæst under den københavnske modeuge 

Foto: MEGA

Hun er en af verdens mest succesfulde influencere og youtubere, med næsten 16 millioner følgere på Instagram.

Og lige i øjeblikket er den charmerende amerikanske internetstjerne Emma Chamberlain at finde i vores eget lille land, da hun naturligvis ikke vil misse den københavnske modeuge.

 

Det fremgår af hendes seneste opslag på det sociale medie, hvor hun har postet et række billeder fra København.

Efter alt at dømme er den internationale influencer i Danmark, blandt andet, fordi hun netop har startet samarbejde med det danske designermærke Ganni. 

Chamberlain, der både har succes med sit eget kaffebrand, og som gennem de seneste år har været fast ambassadør for luksusmodehuset Louis Vuitton, har blandt andet fået sig en af de smarte københavnske avokadomadder, ligesom hun også har betragtet både malerier af den danske kunstner Michael Kvium, samt den smukke danske sommerhimmel over hustagene.

Og som sand kaffeelsker, skal hun naturligvis også lige prøve en afkølet version af den opkvikkende drink - her i Chamberlains tilfælde nydes den bedst i Ny Adelgade, hvor hun poserer foran Palæ Bar. 

21-årige Emma Chamberlain er en ekstremt berejst ung stjerne, og hiver rask væk flere millioner visninger hjem på hver af sine vanvittigt populære rejsevideodagbøger, som hun forkæler sine 11,7 millioner subscribere på YouTube med.

Seneste kunne man se hende hygge sig i Sydfrankrig.

Om vi kan forvente en dansk vlog fra den unge internetsensation er ikke til at vide, men læser man kommentarerne under hendes københavner-opslag er der bestemt opbakning bag idéen.

Sponsoreret indhold