Kendte16. august 2010

Nyd en nosse

I en lille serbisk by er den store årlige testikel-festival i fuld gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/bizart/fraeknosse-jpg.jpg

Skotland har whisky, Schweiz har ost og vi har frikadellerne. Men i Ozrem i Serbien har de noget meget mere eksotisk som egnsret: Testikler tilberedt på mange spændende måder.

Læs også: Dillertricks

Faktisk er de så vilde med den delikate spise, at de igennem de sidste 7 år har afholdt en stor festival i byen, hvor de guffer masser af testikler i sig.

Turistchef og festivalarrangør i byen, Ivo Mokovich, udtaler: Det kan slet ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at sælge en region til turisterne. Vi håber, at alle de lækre testikler og navnlig de forskellige måder vi tilbereder disse på, vil få madelskere over hele verden til at strømme til vores by…

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/bizart/nosseret2-jpg.jpg

Der mødes, der hygges og der gnaskes på livet løs af de hængende delikatesser i den serbiske by Ozrem (Foto: All Over)

Der afholdes ligeledes et verdensmesterskab i testikel-kogekunst mellem den 27. og 29. august, hvor det er tilladt at bruge testikler fra alle slags dyr!

Der er dog ikke nogen fra udlandet, som har vundet endnu.

- Det viser bare, at når det kommer til testikler, så er vi de bedste. We got balls, smiler Ivo Mokovich.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/bizart/nosseret1-jpg.jpg




Hmmmm, det syder og steger og sku' være rigtig godt med chili. Fåre, ko og hestenosser er de populæreste af slagsen (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold