Kendte 3. juni

"Nybyggerne"-par Lise Vandborg og Michael Stig Christensen: Vi venter en …

Lise Vandborg og Michael Stig Christensen venter deres tredje barn, og nu afslører parret, som vi kender fra Nybyggerne, om der er tale om en lillebror eller -søster
De blev kendt for at bygge og vinde et hus i tv-serien ”Nybyggerne”. Og kort efter at være flyttet ind i deres nye hus i Farum holdt Lise Vandborg, 22, og Michael Stig Christensen, 23, en havefest, hvor de benyttede lejligheden til også at blive gif
De blev kendt for at bygge og vinde et hus i tv-serien ”Nybyggerne”. Og kort efter at være flyttet ind i deres nye hus i Farum holdt Lise Vandborg, 22, og Michael Stig Christensen, 23, en havefest, hvor de benyttede lejligheden til også at blive gift. Nu venter parret sit tredje barn.
(Foto: Mikael Rieck, Thomas Laursen, All Over)

Om kort tid er børnene i flertal, når "Nybyggerne"-parret Lise Vandborg og Michael Stig Christensen byder en lille ny velkommen.

Det er familiens tredje barn i rækken, og siden nyheden kom ud i marts har Lise Vandborg ærligt taget sine godt 93.000 følgere med helt tæt på graviditeten og dens lyksaligheder – deriblandt også de komplikationer, der desværre kan følge med.

Lyt også til "Sladderministeriet" med Mette og Julie fra "Bachelorette":

Nu er hun og Michael Stig Christensen klar med nyt om familieforøgelsen, for parret har netop afsløret kønnet på den lillebitte øjesten.

Det er ellers en oplysning, "Nybyggerne"-deltagerne har holdt tæt til kroppen de seneste tre måneder, selv om det ifølge Lise Vandborg har været et meget populært spørgsmål fra fans og følgere, der har krydset fingre for, at familiens to drenge, Villy og Verner, blev beriget med en søster.

Foto: Hanne Juul

– Det har bare været rart selv at kunne fortælle vores omgangskreds kønnet og have lidt info for os selv. Alle de gange jeg ikke har hørt og læst: “så bliver det nok en lille pige” eller “jeg håber i får en pige”. Lidt tankevækkende faktisk, fortæller Lise Vandborg på Instagram.

– Men altså: vi skal selvfølgelig have en lille dreng mere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derudover løfter parret sløret for en endnu større nyhed, nemlig at barnet er sundt og raskt, og at alt er, som det skal være.

– Hvor glæder vi os til at møde ham om 3 måneders tid. Tre dejlige drengebørn, hvor er jeg heldig! Det næste store spørgsmål: hvad skal han så hedde? Selv om det måske skuffer nogen, så tror jeg vi prøver noget andet end et v-navn den her gang. For lillebror var uventet og uplanlagt, så han kan godt få sit helt eget unikke forbogstav, skriver Lise Vandborg.

Tv-kollega og "Den store bagedyst"-deltager Anne Mette Voss viser sin støtte i kommentarfeltet. Hun er selv mor til tre drenge, men understreger, at de hver især er helt sin egen.

– 3 drenge er HELT PERFEKT (I would know!) – man har én af hver, uanset køn, skriver hun.

Sponsoreret indhold