Kendte28. marts 2023

"Nybyggerne"-par har fået svar: Det giver ro

Det tidligere vinderpar fra "Nybyggerne" har endelig fået afsluttet forsikringssag
Parret har endelig fået svar på et vigtigt spørgsmål.
Parret har endelig fået svar på et vigtigt spørgsmål.
 Foto: Hanne Juul

- I dag kom mailen.

Det skriver Lise Vandborg i et længere opslag på sin Instagram-profil, hvor hun fortæller, at de to "Nybyggerne"-vindere endelig har fået svar på et vigtigt spørgsmål.

Michael Stig Christesen blev nemlig ramt af en alvorlig hjernerystelse tilbage i 2021, og har siden døjet med slemme eftervirkninger.

Siden da har parret kæmpet for at få afsluttet forsikringssagen vedrørende ulykken.

Og det er nu sket. I sit opslag forklarer Lise Vandborg, at hendes mand endelig er blevet tildelt en méngrad, som afgør, hvor stor en erstatning han kan se frem.

Selvom erstatningen er ikke så stor, som parret havde håbet på, så har det givet dem en vis ro at have fået svar.

- Det hele er endt på 10% og det er jo godt nok. Nogen ville måske anbefale os at kæmpe for en højere, men vi har brug for roen, og det er et fint sted at lande.

LÆS OGSÅ: "Nybyggerne"-parret afslører: Venter deres tredje barn

"Nybygger"-parret har brugt en hel del tid og penge på behandling til Michael, og erstatningen lander derfor på et tørt sted.

- Det betyder, at han får en sjat penge, der kan godtgøre nogle af alle de behandlinger, vi har investeret i. Men mest af alt, giver det ro, at der ikke skal være en igangværende sag hængende. Det er lidt skørt, at en så svær hjernerystelse kun giver så få %’er mén, når funktionsevnen er så lav, skriver Lise Vandborg og fortsætter:

- Det er en hel anden diskussion og ude af vores hænder. Nu handler det bare om at få Michael jobafklarret og jeg håber det sker i år.

Lise Vandborg og Michael Stig Christensen vandt "Nybyggerne" tilbage i 2016, og senere samme år blev parret gift.

Parret, der i forvejen har sønnerne Villy og Verner, venter sig deres tredje barn.

Sponsoreret indhold