Ny viden: Aretha Franklin døde med 1 million dollars omkring sig

(Foto: MEGA)

Udover musik og legendariske minder efterlod Aretha Franklin også flere håndskrevne testamenter og ubetalte regninger, da hun forlod os 16. august sidste år.

Nu er det kommet frem, at stjernen også gemte på stakkevis af checks, hun ikke havde indløst. Checks til en værdi af næsten en million dollars, eller omkring 6,6 millioner danske kroner.

Det skriver Billboard, der har læst nogle nye retsdokumenter, hvori det fremgår, at de værdifulde checks blev fundet under en opgørelse af Aretha Franklins ejendele.

De fundne checks skulle være fra SoundExchange, Screen Writers Guild, Springtime Publishing, EMI, BMI, Carlin Music og Feel Good Films. Den største af dem er på 702.711,90 dollars (4,7 millioner danske kroner).

I alt er de mange checks 6,6 millioner kroner værd, hvis de bliver indløst.

Da soulsangerinden døde, rygtede det først, at der ikke fandtes noget testamente. Senere fandt man tre håndskrevne testamenter, efter man ellers havde besluttet af dele arven op i fire lige store dele til Aretha Franklins fire efterladte sønner.

Nu er man i gang med at finde ud af, hvordan arven skal fordeles, men det er svært, når det først nu er kommet frem, at der var næsten en million dollars mere end først antaget.

Aretha Franklins søn Kecalf Franklins advokat skriver:

- Det er totalt uacceptabelt, at det har taget arvingerne et år at begynde at finde ud af, hvad deres mor ejede, da hun døde. Til dato ved arvingerne stadig ikke, hvad Aretha Franklin ejede ved sin død.

Tidligere kom det frem, at soulsangerinden skylder 42,3 millioner kroner i skat.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close