Kendte 2. december 2021

Ny ung julekalenderstjerne: Her er hendes kendte papfar

15-årige Shireen Rasool, som er aktuel i TV 2’s julesatsning for børn og barnlige sjæle, ”Kometernes jul”, har ikke drømmen om at underholde fra fremmede
Foto: Christian Geisnæs / TV 2

 

Om unge Shireen Rasool er lige så glad for savsmuld og regnestykker som sin papfar, er uvist.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men ikke desto mindre deler hun en stor interesse for at underholde og spille skuespil med sin mors mand, 50-årige Mikkel Lomborg, som mange – især børn og deres forældre – kender som DR Ramasjang-karakteren Hr. Skæg.

Med programmer som ”Skæg med tal” på Danmarks Radio og som en del af Cirkus Summarum, er Hr. Lomborg sådan én, som de fleste børn vender sig om efter på gaden.

Han blev i 2013 gift med Shireens mor, Neeni Rasool, og der gik ikke lang tid, før at Mikkel Lomborg introducerede sin papdatter til underholdningsbranchen.

I en alder af fem år, hjalp hun til som en del af Cirkus Summarum. Og siden da har haft en drøm om at stå på en scene.  

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Dan Mariegaard

Mikkel Lomborg - også kendt som Hr. Skæg - blev gift med Shireens mor, Neeni Lomborg Rasool, i 2013. (Foto: Dan Mariegaard)

- Han åbnede virkelig døren for mig. Det var også på grund af ham, at jeg kom med i min første spillefilm, og så er det jo bare gået fremad derefter, fortæller hun til TV 2.

Bliver papfar usynlig?

Shireen Rasool lader sig ikke skræmme over tanken om, at hun efter december godt kan gå en del nysgerrige blikke eller måske endda blive stoppet på gaden flere gange end sin papfar, når ”Kometernes jul” rigtig får fat i de danske seere.  

- Vi har joket lidt med, at han måske bliver lidt usynlig, når vi går på gaden sammen, siger Shireen Rasool.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Christian Geisnæs / TV 2

Panda-Søren (Martin Greis-Rosenthal), Elias (Bertil Karlshøj Smith) og Noor (Shireen Rasool) i "Kometernes jul" (Foto: Christian Geisnæs / TV 2)

I julekalenderen kan Rasool opleves i rollen som den 13-årige Noor, der sammen med tre andre børn, Mie, storebroren Elias og vennen Johannes, bliver fanget på den fjerne Planet 9.

Nu gælder det for Noor og storebroren at få dem hjem til Jorden igen, før det er for sent. Og før det kan blive jul.

”Kometernes jul” kan ses på TV 2 klokken 20, og derefter er der snigpremiere på næste afsnit på TV 2 PLAY.  

Sponsoreret indhold