Kendte5. april 2022

Ny nedtur for Will Smith: Kan blive droppet af agentbureau

Filmstjernens agenter er i angiveligt i tvivl om, hvorvidt man skal beholde skuespilleren
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et af de største agentbureauer i verden er kommet i tvivl om, hvorvidt de skal beholde en af sine største stjerner overhovedet, Will Smith.

Det sker ikke overraskende, efter at skuespilleren forrige søndag gik op på scenen til Oscar-uddelingen og slog Chris Rock.

Ifølge mediet The Daily Beast er de tre chefer hos agenturet meget uenige om, hvad der skal ske med ”The Fresh Prince”.

Mens en af cheferne mener, de bør smide Smith på porten, er en af de andre chefer – som personligt repræsenterer Will Smith - af den holdning at man bør beholde ham.

Bureauet ønsker ifølge mediet ikke en ny dårlig sag, efter at det for få år siden skulle skille sig af med den voldtægtsdømte Harvey Weinstein.

Har allerede haft konsekvenser

Agentbureauer har før følt sig nødsaget til at skille sig af med store stjerner.

I 2010 blev Mel Gibson droppet af selskabet WME for at sige N-ordet, mens han blev filmet.

Hos bureauet UTA lod mig man tv-værten Bill O’Reily gå, efter at det kom frem,han havde indgået et forlig på 32 millioner kroner i en sag om seksuelle krænkelser.

For nu er Will Smith dog stadig klient hos CAA, som agentbureauet hedder, men lussingen har allerede haft konsekvenser for ham.

Både Netflix og Sony har sat deres Will Smith-projekter på pause. Mens at Netflix har fået kolde fødder over projektet ”Fast and Loose”, er Sony kommet i tvivl om, hvorvidt ”Bad Boy 4” skal se dagens lys.

Will Smith selv har desuden meldt sig ud af Oscar-akademiet. Om han får lov at beholde sin Oscar, han vandt kort efter lussingen, er også uvist. Akademiet indledte sidste uge en undersøgelse af sagen.

https://imgix.seoghoer.dk/mega842711_001_1.jpg

Will Smith lignede ikke en mand, der angrede synderligt i de første timer efter den bizarre episode, men har efterfølgende undskyldt flere gange for sin handling (Foto: MEGA)

Sponsoreret indhold