Kendte14. august 2020

Ny kæmpe streamingtjeneste: Disse film og serier kan du glæde dig til

Nu er der ikke længe til streamingtjenesten Disney+ lander i Danmark
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/download.jpg
 Foto: Disney

Hvis du er en af den slags mennesker, der holder af at skråle med på alle de bedste sange fra de klassiske Disney-film, så er der rigtig godt nyt.

Om en lille måned lander den længe ventede streamingtjeneste Disney+ nemlig på det danske marked og med en pris på 59 kr. om måneden (eller 41 kr. om måneden til dem, der er hurtigt ude) bliver det en solid konkurrent til de store streamingspillere som Netflix, HBO Nordic og Viaplay.

Disney+, der oprindeligt skulle have været lanceret i Danmark tidligere på sommeren, har allerede sikret sig en pæn mængde brugere i resten af verden.

Disney-koncernen har ifølge et regnskab fra tidligere på året allerede lokket 54,4 millioner betalende brugere til tjenesten, der byder på film og serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Sidste år opkøbte Disney distributionsselskabet 21st Century Fox, der blandt andet sikrer Disney rettighederne til at vise kæmpehits som "The Simpsons", "Family Guy", "Modern Family", "Greys Hvide Verden" og en lang række ældre Fox-klassikere såsom "M.A.S.H." og "Buffy the Vampire Slayer".

Hvor mange af disse serier, man kan forvente vil lande på den danske version af Disney+ vides endnu ikke, men Disney har dog løftet sløret for en række film og serier, vi allerede nu kan glæde os til.

"THE MANDALORIAN"

https://imgix.seoghoer.dk/image_0.png
 Foto: Disney

(Foto: Disney)

"Star Wars"-serien, du muligvis allerede har et lille kendskab til gennem de mange memes med Baby Yoda, der dukkede op kort tid efter seriens permiere i USA. Serien er lavet af producer Jon Favreau og er et kig ind i en lidt anden del af det ellers så velkendte "Star Wars"-univers.

"HIGH SCHOOL MUSICAL: THE MUSICAL: THE SERIES"

https://imgix.seoghoer.dk/14814739754bddab5038165215da38627e-04-highschool-musical-the-series.rsocial.w1200.jpg
 Foto: Disney+

(Foto: Disney+)

Selvom det hverken bliver et gensyn med Zack Efron eller Vanessa Hudgens, så er der alligevel noget, der tyder på, at "High School Musical"-serien byder på masser af underholdning - og masser af meta, hvis man er til den slags.

"High School Musical: The Musical: The Series" handler nemlig om de studerende fra den skole, hvor de oprindelige "High School Musical"-film blev optaget. Her beslutter eleverne at lave en musical baseret på optagelserne af de film. Forvirret? Ja, god fornøjelse.

"VERDEN IFØLGE JEFF GOLDBLUM"

https://imgix.seoghoer.dk/1586630141_maxresdefault.jpg

Jeff Goldblum som vært i dokumentarserien "Verden ifølge Jeff Goldblum". (Foto: Disney+)

"Jurassic Park"-skuespilleren Jeff Goldblum tager seeren med på en "udforskning af verden", hvor han tager de helt tunge emner op sammen med influencere og eksperter. Og de tunge emner består blandt andet af sneakers, forskellig slags is og computerspil.

"THE IMAGINEERING STORY"

https://imgix.seoghoer.dk/371058.jpg

(Foto: Disney+)

Den Oscar-nominerede instruktør Leslie Iwerks viser i "The Imagineering Story" alt det hårde arbejde, der ligger bag skabelsen af Walt Disney-imperiet. Over seks timer bliver Disneys 70 års lange historie vist frem og giver et helt særligt indblik i de mange Disney-forlystelsesparker og seværdigheder, der findes i hele verden.

"TOGO"

https://imgix.seoghoer.dk/togo-willem-dafoe-disney-plus.jpg

(Foto: Disney+)

Skuespiller Willem Dafoe spiller hovedrollen i dramaeventyret "Togo", der handler om Leonhard Seppala og hans slædehund Togo, der i 1925 formåede at komme gennem et enormt barskt naturmråde og sikre en leveringen af medicin til en byens børn, der var hårdt ramt af luftvejsinfektionen difteri.

På den nye streamingtjeneste vil brugerne kunne se frem til at opleve mere end 1.000 forskellige film og serier.

Disney+ har premiere i Danmark den 15. september og kan allerede nu forudbestilles.

Sponsoreret indhold