Kendte 27. februar 2020

Nukâka Coster-Waldau: Kæreste med en pige

Nikolaj Coster-Waldaus kone afslører, at hun i sine unge dage dannede par med en kvinde
Foto: Hanne Juul

I 23 år har hun dannet par med Nikolaj Coster-Waldau, men i et nyt interview i ALT for damerne afslører 48-årige Nukâka Coster-Waldau, at hun tidligere har dannet par med en person af samme køn. 

- Uden at det skal være en sensation, så kan jeg fortælle, at jeg var kæreste med en pige i fire år, da jeg var ung, røber skuespilleren i ALT for damerne.

Fru Coster-Waldau, der er mor til to, fortæller, at hun vælger at stå frem med sin historie, fordi mange unge i dag ikke tør være sig selv og kæmper med deres seksualitet. 

"Tynd is"-stjernen afslører, at det ikke bare var en kort flirt, hun havde gang i. 

- Det var, fra jeg var 21-25 år. Her i Danmark. Og jeg ved ikke, om det er lige så meget tabu i dag, men jeg kan huske, at da jeg blev gift med Nikolaj nogle år senere, var der nogle, der sagde: "Ja, det skal nok ikke ud i offentligheden, at har været kæreste med en pige", fortæller en ærlig Nukâka til ALT for damerne og tilføjer, at hun også præsenterede kvinden som sin kæreste over for sin familie. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Foto: Hanne Juul

Nikolaj og Nukâka har sammen døtrene Filippa på 19 og Safina på 16 år. Foto: Hanne Juul

Skuespilleren fortæller, at hun efter det årelange forhold til en kvinden var sammen med en mand i et års tid, inden hun mødte Nikolaj, som hun nu er gift med: 

- Jeg havde det sådan, som mange unge mennesker har det i dag. Jeg blev forelsket i mennesker. Ikke i køn. Samtidig var det måske også en undersøgelse af min egen seksualitet, siger hun i denne uges ALT for damerne

Sponsoreret indhold