Kendte13. december 2020

Nu svarer Sarah Grünewald på graviditetsrygterne: Jesus Christ!

Sarah Grünewald Instagram blev lørdag oversvømmet med kommentarer om hendes mave. Hendes mange følgere mener bestemt at kunne spotte en bule.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Man skal altså lægge ører og kommentarfelt til lidt af hvert, når man er styrer hele Danmarks dansegulv lørdag efter lørdag.

Mens semifinalisterne gik på gulvet og dansede for deres overlevelse i ”Vild med dans” strålede den 36-årige værtinde – nøjagtigt som hun altid gør – i en grøn Søren le Schmidt-kreation.

Men på trods af en styling, der tog kegler, var det alligevel ganske andre ting, der fangede hendes 143.000 følgeres opmærksomhed.

- En smuk kjole, men min første tanke var også, om du er gravid.

Sådan findes der flere enslydende beskeder under Grünewalds opslag, hvor hun går catwalk i sit semifinale-skrud.

"Ingen pli"

Og nu har værtinden altså selv taget bladet fra munden og tilføjet en kommentar til sit billede – på baggrund af de vedholdende rygter.

” Ps. Jeg er ikke gravid! Jeg har Mensturation på fuld skrue, so Thank you, for NOT thinking out loud!!!!! #jesuschrist,” skriver den tydeligt frustrerede, men dog tålmodige, ”Vild med dans”-vært.

Siden har opbakningen til Sarah været enorm. Flere påpeger under videoen, at det er dybt upassende, at antage at en kvindekrop er gravid.

I koret melder Sarahs ”Vild med dans”-kollega og nu finalist Silas Holst sig også.

”Hvis I tror at denne her slanke og trænede krop er en gravid kvinde, så er der godt nok nogle der har et forstyrret syn på kvindekroppen og dens idealer. Vildt at folk kan få sig selv til at stille det spørgsmål #ingenpli

Kollega ramt af samme rygtestorm

Det virker som en "Vild med dans"-værtindes lod i livet, at der skal gættes på, om hun har en lille sød hemmelighed eller ej.

Vi skal kun tilbage til september for at finde en lignende kommentar-storm på medværten Christianes Instagram. Dengang stod hun i spidsen for TV2's anden dansesatsning "Den vildeste danser" og bar altså en kjole, der utroligt nok fik folk til at gætte på, at hun var i 4. måned.

Herunder kan du se videoen der modtog de mange hentydninger:

Sponsoreret indhold