Kendte6. april 2022

Nu sker det endelig: Pete Davidson møder Kim Kardashians børn

Noget tyder på, at den 41-årige Kardashian-søster og komikerekæresten, Pete Davidson, 28, er ganske seriøse, når det kommer til deres parforhold
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og generelt lader det til, at kendisparret, som er blevet kædet sammen siden efteråret, hvor Kim Kardashian var en del af ”SNL”-showet, hvor hr. Davidson er vært, i den grad blander sig i hinandens familier.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/mega802135_001.jpg
 Foto: MEGA

Kim Kardashian har trodset eksmandens tidligere formaninger og ladet sin nye komikerkæreste møde North West. Foto: MEGA

Men mens Pete Davidson i den grad er blevet en del af Kardashian-klanen, så er der alligevel særligt én ting, som endnu ikke er kommet på tale. I hvert fald ikke før nu.

Sidste skud på Kardashian-stammen er nemlig, at Pete Davidson angiveligt har mødt Kim Kardashians børn – eller i hvert fald den ældste i den lille flok, fireårige North.

Det skriver TMZ.

Umiddelbart blev Pete og otteårige North spottet i en bil i det område, hvor søster Kourtney Kardashians ekskæreste, Scott Disick bor. Og det forlyder således videre at også Kourtney og Scotts datter, Penelope, var med i bilen.

Artiklen fortsætter under tweetet …

Kim Kardashians rappereksmand, 44-årige Kanye West, har for vane at gå amok og udbasunere sine holdninger på sociale medier.

I den forbindelse er han gået efter sin tidligere Kardashian-hustrus nye kæreste – både når han har udgivet musik og dertilhørende videoer, hvor han truer Pete Davidson – men også netop når det handler om at møde børnene.

I hvert fald lød meldingen fra den garvede ordsmed for få måneder siden, at Pete Davidson skulle holde sig fra han og Kim Kardashians fire børn.

Kanye West har dog endnu ikke kommenteret på mødet mellem Pete Davidson og datteren North.

Og umiddelbart lader det til, at komikeren stadig har til gode at møde resten af den lille børneflok bestående af Saint, seks, Chicago, fire, og Psalm på to år.

Sponsoreret indhold