Kendte 4. marts

Nu sætter Kylie Jenner foden ned: Det er ALT for meget

Selv om den 30-årige rapper, Travis Scott, for nylig er blevet far for anden gang, har han ikke droslet ned på festerne. Og det er altså noget, som kæresten Kylie Jenner er ovenud begejstret for
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sønnen kom til verden 2. februar, og fans verden over var hurtigt overbeviste om det lille vidunders navn.

Det var dog ikke navnet Wolf, som det nyeste medlem af familien hedder, der blev gættet på. Men af helt særlige årsager var trofaste Kardashian-fans stensikre på, at den lille søn ville få navnet Angel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Kylie og Travis fandt sammen i april 2017 og gik officielt fra hinanden i efter 2019. Siden da har der løbende været rygter om, hvorvidt de to var et par eller ej – det er de på nuværende tidspunkt. Foto: MEGA

I disse dage står den stensikkert på ren babylykke hjemme i den lille familie – men det får altså ikke den garvede ordsmed til at droppe sin gamle, festlige livsstil. Noget, som frøken Jenner i den grad er utilfreds med.

Det skriver Hollywoodlife.

En kilde tæt på Kardashian-klanen fortæller angiveligt, at Kylie bad sin on/off-kæreste om at blive hjemme fra den fest, som Travis’ rapperkollega, Kanye West, holdt tidligere på måneden:

– En ting, som gør Kylie og Travis’ forhold så succesfyldt, er, at de kan kommunikere åbent om alting, lyder det fra kilden, som desuden understreger, at Kylie Jenner således konfronterede sin rapperkæreste med hans fester efter fødslen af parrets lille ny.

Det forlyder videre, at Kylie Jenner aldrig “har været typen, der laver ultimatummer for at styre nogen” – men at den yngste søster således på nuværende tidspunkt har brug for Travis' tilstedeværelse og hjælp med både lille Wolf og deres fireårige datter, Stormi.

Heldigvis lader det til, at Travis Scott har været en solid klippe under graviditeten. Men historien melder ikke noget om, hvorvidt rimsmeden har tænkt sig at lægge festerne på hylden.

Sponsoreret indhold