Kendte9. juli 2022

Nu sætter Elon Musk ord på hemmelig familieforøgelse med direktør

Det er kun få dage siden, det blev afsløret, at rigmanden få uger efter sit seneste barn fik et sæt tvillinger med en af sine medarbejdere
Elon Musk
Elon Musk frygter angiveligt en verden uden en ny generation.
 Foto: MEGA

Der har angiveligt været flere aspekter ved at være topmedarbejder hos rigmanden Elon Musk.

For få dage siden blev det i hvert fald afsløret, at han ikke har haft nok i ekskæresten Grimes, som han så sent som i december fik sit andet barn med.

Her lød det i hvert fald, at han skulle have fået et sæt tvillinger med direktøren Shivon Zilis, 36, der er ansat i en ledende stilling i Elon Musks virksomhed “Neurolink”.

Nu kan rigmanden selv kommentere på den hemmelige familieforøgelse, som han kalder et forsøg på at undgå “underpopulation” i verden.

– En kollapsende fødselsrate er den største fare og risiko, en civilisation står overfor, skrev han blandt andet i et tweet, mens han kort efter videre skrev:

– Husk mine ord, for de er desværre sande. Jeg håber, at I alle får store familier og stort tillykke til alle jer, der allerede har det!

Artiklen fortsætter under opslagene

Ifølge retsdokumenterne, der blev lækket torsdag, står det beskrevet, hvordan tvillingerne kom til verden i november, og at de blev født i Austin, der er beliggende i Texas.

Tvillingerne ankom altså til verden få uger før, at Grimes kunne annoncere, at hun og rigmanden var blevet forældre for anden gang.

I april skulle Musk desuden have anmodet om, at børnenes navne blev ændret, så de ville “få deres fars efternavn og få deres mors efternavn som mellemnavn”.

Hvad børnenes fornavne er, og hvilket køn de er, det var dog blevet streget ud i dokumenterne, og Musk selv har endnu ikke kommenteret på lige nøjagtigt dette.

Sponsoreret indhold