Kendte8. august 2022

Nu reagerer Sarah Grünewald på "Vild med dans"-afsløringen

TV 2-darling Sarah Grünewald får ny medvært i "Vild med dans", og hun glæder sig
Sarah Grünewalds nye medvært er komiker Martin Johannes Larsen. 
Sarah Grünewalds nye medvært er komiker Martin Johannes Larsen.
 TV 2

I fire sæsoner har hun stået side om side med Christiane Schaumburg-Müller, men når hele Danmarks dansegulv åbner i næste måned, får Sarah Grünewald selskab af en ny medvært.

TV 2 afslørede tidligere i dag, at satiker Martin Johannes Larsen bliver ny vært på fredagsunderholdningen. Til stor begejstring for værtsveteran Grünewald.

- Jeg er så glad for, at TV 2 har valgt Martin som ny vært på "Vild med dans". Martin er virkelig et helt igennem dejligt menneske, som med sin nysgerrighed, ydmyghed og varme kommer til at lande så utrolig godt i vores program, siger Sarah Grünewald til SE og HØR.

Sarah kan i år fejre sin 10. sæson i spidsen for danseprogrammet, hvor hun har styret slagets gang sammen med både Claus Elming og Christiane Schaumburg-Müller, og hun er helt tryg ved at få komikeren under sine vinger i den kommende sæson.

- Vi har kendt hinanden i et par måneder nu, og vores kemi og energi er det helt rigtige sted. Martin er sjov, og jeg vil glæde mig til at kunne få en masse gode grin med ham i løbet af efteråret, siger hun.

Også på Instagram har Sarah Grünewald fortalt sine godt 150.000 følgere, hvor meget hun glæder sig til at åbne dansegulvet.

- Måske bliver vi lidt trætte i benene, for vi skal gå sammen hele efteråret, men trætte af hinanden bliver vi næppe. Glæden er nemlig enorm, og vi kan slet ikke vente med at kunne byde jer velkommen til "Vild med dans" 2022.

Sponsoreret indhold