Kendte10. maj 2017

Nu kommer sommeren: Her kan vi – måske – få 25 grader

Efter et koldt og vådt forår ser det langt om længe ud til, at der er varmere temperaturer på vej til Danmark. I næste uge lover DMI således op mod 25 grader enkelte steder i landet… der er dog en enkelt hage ved det hele, for de varme grader varer ikke ved
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sol.jpg
 (Foto: All Over)

Er du også træt af isnende kulde og overskyet vejr? Og går du og længes efter varmere temperaturer og sol over vores lille land?

Ja, så ser det langt om længe ud til, at der er lys forude… sådan bogstavelig fortalt.

For i næste uge kan vi endelig få rigtige sommertemperaturer rundt om i landet. Således kan der ifølge DMIs seneste prognose blive op mod 20-25 grader i næste uge.

Det fortæller den vagthavende meteorolog hos DMI, Marianne Patzer, til Ekstra Bladet.

- Det bliver allerede i løbet af weekenden, at vi begynder at se nogle temperaturstigninger. I starten af ugen vil temperaturerne ligger på omkring 18 grader, og så får vi altså mellem 20 og 25 grader, når vi kommer længere hen på ugen, siger Marianne Patzer til Ekstra Bladet.

Men inden du smider tøjet i ren og skær jubel, er der dog god grund til at væbne dig med en smule forsigtighed. For de højere temperaturer kommer ikke til at indhylle hele landet – og oveni det ser det endda ud til, at varmen (desværre) ikke varer ved.

Allerede ugen efter vil det igen blive 'klassisk' majvejr med kølige temperaturer og mindre sol.

- Det vil skifte lidt mere, fordi maj jo er lidt en skiftemåned. Temperaturen vil ligge på omkring 15-20 grader, men det er helt sikkert varmere end, hvad vi har set tidligere. Det ser også ud til, at vi slipper for nattefrosten, siger Marianne Patzer til avisen.

De varme temperaturer i næste uge vil særligt ramme sønderjyderne. Desværre vil kysterne ikke kunne nyde godt af ligeså høje temperaturer.

Og så er det måske også værd at bemærke, at der stadig er tale om prognoser.

Vi krydser dog fingre og håber på, at sommeren virkelig er på vej. Please! Please! Please!

Sponsoreret indhold