Kendte25. december 2021

Nu kommer filmen inspireret af Céline Dions liv: Her er traileren

Filmen ”Aline” forventes at få premiere i januar. Her kan du nyde det første smugkig på projektet, der bliver kaldt en uofficiel Céline Dion-biografi på det store lærred
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Godt nok er biograferne lige i øjeblikket påvirket af en nedlukning, der foreløbigt strækker sig til midten af januar.

Men er man fan af Céline Dion og hendes udødelige ballader, så kan man nok alligevel godt forvente en stor - eller efter nogens mening bizar - filmoplevelse i løbet af 2022.

For snart kan historien om den fransk-canadiske superstjerne – på en måde – ses portrætteret. I hvert fald er filmen ”Aline” en ”fiktionsfilm, som er frit inspireret af Céline Dions liv”, som der står i løbet af teaseren.

Dog er det sikkert, at den 53-årige sangerinde ikke selv er involveret i projektet.

Ifølge filmmediet Vulture, er det i stedet sopranen Victoria Sio, der leverer den imponerende stemme på Dions hit efter hit i filmen. Hun skulle eftersigende imitere Dions ikoniske vokal ret flot, lyder det.

I mellemtiden er det instruktør og manuskriptforfatter Valérie Lemercier, der spiller hovedrollen – og her kommer det bemærkelsesværdige – uanset om Aline er fem år eller i halvtredserne.

Nyheden om filmprojektet dukkede for første gang op i 2019 – dengang var arbejdstitlen ”The Power of Love”, der også er titlen på en af Céline Dions mest berømte popnumre.

Samme historie

Den kvikke fan vil desuden bide mærke i, at hovedpersonen i den fransksprogede film ikke hedder Céline, men derimod noget, der ligger ret så tæt op ad.

Nemlig ”Aline”.

”For Aline Dieu var der intet i verden, der betød mere end musik, familien og kærligheden,” lyder beskrivelse, som fortsætter:

- Hendes kraftfulde og følsomme stemme tryllebandt alle, der hørte den, herunder den succesfulde manager Guy-Claude Kamar (selvfølgelg en karakter, der baserer sig på Celine Dions manager – og siden ægtemand - René Angélil, der døde i 2016 red.) der vil gøre alt for at gøre hende til en stjerne.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega490669_005.jpg
 Foto: MEGA

Céline Dion og René Angélil mødtes angiveligt første gang, da hun var bare 12 år gammel - og han var i sine 30'ere. Mange år senere - i 1994 - blev de gift. (Foto: MEGA)

- Efterhånden som Aline går fra at være et lokalt fænomen til en storsælgende artist og en international superstjerne, kaster hun sig ud i sit livs to kærlighedsaffærer – den hun havde med den flere årtier ældre Guy-Claude og den anden, som hun havde med sit publikum.

Artiklen fortsætter under billederne:

https://imgix.seoghoer.dk/aline.png
 Foto: YouTube

Det er den samme kvinde, der spiller Aline Dieu gennem hele filmen (Foto: YouTube)

https://imgix.seoghoer.dk/aline5.png
 Foto: YouTube

Også virkelighedens superstjernes kamp for at få børn - eller finde rundt i sit kæmpepalæ med 40 værelser - er portrætteret i "Aline" (Foto: YouTube)

hundeDyre sange

Udfordringen bag filmbiografien har ude tvivl været musikken, for Céline Dions verdensberømte hits er på ingen måde billig at bruge på et soundtrack.

Holdet bag ”Aline” – som desuden også stod bag en anden music-biopic, ”Judy” fra 2019 – gør derfor primært brug af covernumre som musikalsk bagtæppe til Alines karriere og privatliv.

De har således skaffet sig rettigheder til numre som “River Deep, Mountain High,” “What a Wonderful World,” and “Nature Boy” - alle sammen numre, som Dion har optrådt med, uden det var hendes egne.

Men vigtigst: Det er lykkedes dem at få lov til at bruge ”Titanic”-hittet, og muligvis Céline Dions mest berømte sang ”My Heart Will Go On”, så den legendariske Oscar-optræden fra 1998 kunne genskabes.

Sponsoreret indhold