Kendte31. marts 2022

Nu kommer der ENDNU mere "Bridgerton"

Hvis du heller ikke kan få nok af den populære Netflix-serie, så er der gode nyheder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fans, der allerede har slugt både sæson et og sæson to af den hyperpopulære "Bridgerton"-serie, har meget at se frem til.

"Bridgerton"-universet er nemlig ved at blive gjort endnu større.

Skaberen af serien, Chris Van Dusen, har allerede garanteret fans, at der kommer mange sæsoner af "Bridgerton", men det slutter bestemt ikke der.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bridgerton_207_unit_00735r.jpg
 Foto: Liam Daniel / Netflix

Fans kan slet ikke få nok af Bridgerton-familien. (Foto: Liam Daniel / Netflix)

Netflix har nemlig store planer om at skabe en såkaldt prequel til "Bridgerton", og ifølge Variety er den kommende series skuespillere allerede fundet.

Serien, der endnu ikke har fået sig en titel, blev første gang offentliggjort i maj sidste år, og kommer til at handle om en helt særlig karakter, som flere fans er blevet særligt glade for.

Det er nemlig historien om en yngre dronning Charlotte, der skal udfolde sig i den kommende serie, der skal skrives af ingen ringere end Shonda Rhimes ("Greys hvide verden").

- Mange seere havde aldrig hørt om dronning Charlottes historie, før "Bridgerton" bragte hende ind i den verden, og jeg er meget glad for at den her nye serie, vil brede hendes historie og "Bridgerton"-universet endnu mere ud, har Bela Bajaria, der er direktør for global TV hos Netflix, tidligere udtalt om den kommende serie.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bridgerton_102_unit_00767r.jpg
 Foto: Liam Daniel/Netflix

Den kommende prequel-serie skal handle om en yngre dronning Charlotte. (Foto: Netflix)

Den yngre dronning skal spilles af den unge skuespillerinde India Amarteofio, der tidligere har medvirket i den populære musical "Matilda the Musical".

Vi kan naturligvis også glæde os til at se skuespillerinden Golda Rosheuval, der spiller dronning Charlotte i sæson et og to af "Bridgerton".

Af nye ansigter kan du opleve Michelle Fariley i rollen som prinsese Augusta. Hun er blandt andet kendt for sin rolle som Catelyn Stark i HBO-serien "Game of Thrones".

Det vides endnu ikke, hvornår den nye "Bridgerton"-serie får premiere.

Alle tilgængelige afsnit af "Bridgerton" kan ses på Netflix nu.

Se traileren til "Bridgerton" sæson to i videoen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold