Kendte16. oktober 2015

Yes! Nu kan du købe din LEGETØJSBIL i en voksenudgave

To britiske mekanikere har forvandlet alle tiders yndlings-legetøjsbil til en rigtig bil. Du skal dog have den helt store pung frem, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at få fingre i den røde-gule herlighed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/legetoejsbil.jpg
 eBay

Jubii! Hvis du har drønet rundt i en bil som denne som barn, er du sikkert glad for at høre, at det nu er muligt at købe ”samme” model i en voksenudgave?

To britiske mekanikere har nemlig forvandlet den klassiske legetøjsbil til en ”rigtig” bil, der kan skyde en vældig topfart – hele 112 kilometer i timen.

Det skriver det britiske medie Metro.

https://imgix.seoghoer.dk/bil2.jpg
 ebay

Nøøønnn, nøøønnn....

De to mekanikere John Bitmead og hans bror Geoff fra Attitude Autos har selvfølgelige sørget for, at voksen-bilen er holdt i de klassiske rød-gule farver, men hvor legetøjsudgaven kørte på ”muskler”, kører den nye (og lidt større) dyt på benzin.

Det tog 1.000 timer at bygge bilen, som var en Daewoo Matiz, før den skiftede look.

Hvis du allerede nu tænker, at ”sådan én må jeg have fat i”, må vi nok hellere fortælle dig, at du skal have den store pung frem.

De to mekaniker-brødre har sat bilen til salg på eBay, og prisen begynder ved 21.500 britiske pund – svarende til over 217.000 danske kroner.

Men for de penge får du hvert fald en anderledes og opsigtsvækkende bil. Du kan købe bilen her.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_wild_340.png

Sponsoreret indhold