Kendte25. marts 2018

Slut med snaskede fingre! Nu kan du få ketchup i skiver

Er du også træt af, at ketchuppen rutsjer ud af burgeren? Så har vi løsningen her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-03-24_kl._11.07.01.png
 Foto: Instagram / Slice of Sauce

Måske kan du nikke genkendende til dette scenarie: Du har netop samlet den perfekte burger. Bøffen er perfekt stegt. Osten lige tilpas smeltet. Og mængden af ketchup og mayo er lige i øjet.

Men når du sætter tænderne i dit "mesterværk" sker katastrofen: Al ketchuppen rutsjer ud af burgeren og ned på tallerkenen. Skandale!

Firmaet Bo's Fine Foods har muligvis løsningen på din ketchup-krise. Firmaet har opfundet "Slice of Sauce", med salgsargumentet "A Better Way to Sauce", hvor du simpelthen kan få ketchup i skiver.

Artiklen fortsætter under billedet.

Selvom de røde skiver ser noget syntetiske ud, så er de 100 procent naturlige og fri for konserveringsmidler.

Skiverne kommer i praktiske, små pakker med otte skiver, så de er nemme at have med på farten til når den pludselige ketchup-trang melder sig. Som bonus skal de heller ikke holdes opbevares på køl.

Artiklen fortsætter under billedet.

Opfinderen bag hedder Emily, og idéen opstod, da hun arbejdede på sin fars restaurant, hvor der skulle produceres store mængder barbecuesauce.

Til produktionen blev der braseret store mængder grøntsager, og i stedet for at smide dem væk, blendede hun de braserede grøntsager og tørrede dem - og så så sauce i skiveform dagens lys.

Sponsoreret indhold