Ekskæreste vansirede ham med syre: Nu har han fået barn med sin sygehjælper

Britiske Daniel Rotariu troede aldrig, han ville finde kærligheden igen, men i dag er han far til en fire måneder gammel søn.

Britiske Daniel Rotariu troede aldrig, han ville finde kærligheden igen, men i dag er han far til en fire måneder gammel søn.

(Foto: Privat)

Britiske Daniel Rotariu troede aldrig, han ville finde kærligheden igen.

For to år siden overøsede hans daværende kæreste ham med svovlsyre – angrebet vansirede Daniel for altid og gjorde ham blind.

Men i dag har kærligheden alligevel fundet vej til den 33-årige brite, og han er endda blevet far til en lille søn.

Daniels nye kærlighed hedder Anna, og de mødte hinanden, da Anna blev udpeget til at være sygehjælper for Daniel efter hans syreangreb i 2016. Parret blev hurtigt tætte, og venskabet udviklede sig.

For fire måneder siden fødte Anna således parrets første barn, en lille velskabt søn, som de har givet navnet David. Desuden er de godt i gang med at planlægge deres bryllup.

- For to år siden fejrede jeg min fødselsdag på hospitalet sammen med læger og sygeplejersker. På det tidspunkt, som følge af mit udseende og min blindhed, troede jeg aldrig, at nogen ville være i stand til at elske mig igen, og at jeg ville få en familie, siger Daniel i et interview med Leicestershire Live og tilføjer:

- Men jeg er meget lykkelig lige nu. Jeg har lige fejret min første fødselsdag med min familie, og Anna og jeg er ved at planlægge vores bryllup, der skal afholdes til maj næste år.

Artiklen fortsætter under billedet...

Daniel mistede synet og blev forbrændt på store dele af kroppen. Foto: MEGA

Som følge af svovlsyreangrebet har Daniel stadig behov for at få behandling på hospitalet hver uge, og lægerne kæmper stadig for at redde bare en brøkdel af hans syn. Derfor oplever den 33-årige brite stadig mange udfordringer i hverdagen.

- Jeg kan smøre en sandwich, men jeg kan ikke lave mad. Jeg forsøger at gøre alt, jeg kan selv, for at være så uafhængig som mulig. Jeg skifter endda selv Davids bleer, fortæller den lykkelige far.

Den glædelige nyhed kommer samtidigt med, at Daniel har lagt sag an mod politiet i Leicester. Daniel mener nemlig, at ekskærestens syreangreb i 2016 kunne være undgået.

Politiet var nemlig blevet tippet om, at ekskæresten - Katie Leong – havde indkøbt store mængder svovlsyre, og at hun havde planer om at overfalde en person med syren. Alligevel reagerede politiet ikke på tippet og udspurgte Katie Leong til svovlsyreindkøbet.

Katie Leong hældte den ætsende syre over sin kæreste i 2016, mens han lå i sin seng og sov. Han blev forbrændt på 32 procent af kroppen og blind på begge øjne.

Katie Leong blev efterfølgende idømt 17 års fængsel for angrebet.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close