Kendte14. marts 2018

Delte ildevarslende video: Nu er prinsesse fra Dubai sporløst forsvundet

Prinsesse Sheikha Latifa fra Dubai er på mystisk vis forsvundet sammen med en ven på ferieøen Goa. Kort inden den mystiske forsvinden havde prinsessen optaget en video, hvor hun fortalte, at hendes liv kunne være i fare
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prinsesse.png
 Foto: YouTube

Hvad er der sket med Sheikha Latifa?

Dét spørgsmål forsøger man lige nu at få svar på, efter at den 33-årige arabiske prinsesse på mystisk vis forsvandt fra ferieøen Goa sammen med en ven.

Prinsessen fra Dubai havde kort forinden sin forsvinden optaget en mystisk video, hvori hun sagde, at hendes liv kunne være i fare.

Det skriver det britiske medie The Sun.

I videoen, som hun efterfølgende bad sin advokat om at offentliggøre i tilfælde af at hendes liv blev bragt i fare, sidder hun i en blå t-shirt og fortæller om livet som prinsesse i Dubai - og hvorfor hun mener, at hendes liv kan være i fare.

Sheikha Latifa fortæller blandt andet, at hun er en af Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoums i alt 30 børn.

Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoum er statsminister og vicestatsminister for de Forenede Arabiske Emirater og hersker over Dubai – men ifølge den 33-årige datter tænker han kun på sig selv.

Af den grund valgte Sheikha Latifa og en ældre søster at flygte fra landet, fordi de følte sig fanget.

Sheikha Latifa tilføjer i videoen, at hun håber, at videoen kan være med til at redde hendes liv og sikre hendes fremtid.

Men hun er også bange for, at den kan blive hendes sidste – hun frygter nemlig for sit liv på grund af hendes dominerende far.

Ifølge det britiske medie har Sheikha Latifa bedt sin amerikanske advokat om at offentliggøre videoen, hvis hun forsvinder eller dør.

Og nu er den 33-årige prinsesse altså som sunket i jorden, mens hun befandt sig på den indiske ferieø Goa sammen med en ven.

Det sidste livstegn fra den 33-årige prinsesse er – foruden den ildevarslende video – en sms-besked, som hun sendte til sin ven Radha Stirling i Storbritannien den 4. marts.

I beskeden, der blev sendt via sms-tjenesten WhatsApp, fortalte en skræmt Sheikha Latifa, at der blev ”affyret skud udenfor”, ligesom hun tilføjede, at ”der stod mænd udenfor”. Hun bad indtrængende vennen om at hjælpe hende.

Vennen svarede, at hun skulle filme og optage skuddene som dokumentation. Men Sheikha Latifa svarede aldrig tilbage på beskeden.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold