Fortalte om sin dødsdom for to dage siden: Nu er hun død

Foto: Privat

For få dage siden fortalte hun ærligt sine mange fans og følgere, at hun kun havde få dage tilbage at leve i.

Nu er hun så død - i en alder af blot 40 år.

Den britiske TV-vært Rachael Bland døde i dag efter at have kæmpet en brav, men ulige kamp mod brystkræft.

Det skriver det britiske medie The Telegraph.

Det er blot få dage siden, at den unge kvinde - der var mor til en 2-årig dreng - kom med den nedslående og ufattelige besked, at hun kun havde få dage tilbage at leve i.

Det skete på hendes Instagram- og Twitter-profil.

- Efter ord af legendariske Frank S – Jeg er bange for, at min tid er kommet venner.
 
- Og så pludseligt. Jeg har fået at vide, at jeg kun har få dage tilbage. Det er meget surrealistisk. Tusind tak for al støtten, jeg har fået henad vejen. Jeg kan selvfølgelig ikke nå igennem alle jeres hilsner, men vil jeg prøve, skrev Rachael som kommentar til det billede, som hun mandag lagde på sine sociale medier.
 
To dage senere var kampen allerede tabt. 
 
Også på hendes Instagram-profil er hendes alt for tidlige død blevet bekræftet. Her skriver hendes mand, at hun stille sov ind i morges, omgivet af sin elskede familie.
 
Rachael var særledes åben og ærlig om sin kamp mod kræft - blandt andet på sin blog Big C Little Me - som hun ofte opdaterede, efter hun fik konstateret sygdommen i november 2016.
 
Brystkræften havde på det tidspunkt spredt sig til fire lymfeknuder i hendes armhule.
 
Desuden talte hun om sin situation i en podcast-serie med titlen ”You Me & The Big C”.
 
Siden diagnosen i 2016 undergik hun flere operationer, ligesom hun modtog flere skrappe kemokure. Tilbage i maj fik Rachael at vide, at kræften var uhelbredelig. Det skete over telefonen, og på sin blog fortalte hun dengang om det hjerteskærende øjeblik, hvor hun fik beskeden om, at hun ville dø af sin sygdom.
 
- Mit hjerte hamrede, da jeg tog telefonen. Jeg vidste, at opkaldet nok ikke var godt. Så kom ordene ”Jeg er ked af det, men det er dårligt nyt. Biopsierne er kommet tilbage, og de viser, at kræften er vendt tilbage og nu er i huden også”.
 
- Jeg kiggede på min lille Freddie, der legede uskyldigt et stykke væk, og mit hjerte blev knust. Jeg samlede ham op og måtte hjem og overbringe Steve nyheden om, at kræften var metastatisk og nu uhelbredelig.
 
Foruden sønnen Freddie på to år efterlader hun sig også ægtemanden Steve.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close