Kendte30. april 2024

Nu er DR-vært Mathias Hammer far til tre

Mathias Hammer fra DR-programmerne ”Den klassiske musikquiz” og "Anmelderne" har nu tre børn. Seneste skud på stammen er netop kommet til verden
Malene Schwartz optræder sammen med pianist og radiovært Mathias Hammer på Postgaarden i Korsbæk på Bakken med sit nye show "Malene, Maude & Musikken".
Mathias Hammer er blevet far igen. Pianisten havde i forvejen to drenge på 11 år.
 Foto: Aller Media DK

LÆS OGSÅ: DR-vært Mathias Hammer skal være far for tredje gang

Mathias Hammers tvillingsønner Otto og Ejgil og kærestens datter Nora fik for seks dage siden en spritny lillesøster, da en lille ny kom til verden. Hun hedder Kirsten og har gjort DR-værten til nybagt far igen.

Babyboblen begyndte 24. april, og alt forløb godt for barn og mor, lyder det til på Mathias Hammers Instagram-profil.

Her han delt den gode nyhed om familieforøgelsen med et sødt billede af Kirsten, som han kalder et pragteksemplar.

– Forløbet kandiderer til en guldmedalje ved OL i fødning, så vi blev med det samme sendt hjem for at bygge hule, skriver pianisten fra "Den klassiske musikquiz", inden han forklarer valget af navn til poden.

- Vores datter hedder Kirsten. Ligesom sin mormor. En livsduelig, optimistisk og nysgerrig kvinde, der elsker musik, mennesker, latter og at sove længe i weekenden. Vi krydser fingre for, at Liden Kirsten har arvet de egenskaber.

At Mathias Hammer skulle være far endnu en gang, kom frem i podcasten "Det, vi taler om" i oktober. Her var det endnu hemmeligt, hvem hans nye udkårne var. Med nyheden om fødslen afslører DR-værten dog identiteten på Kirstens mor. Hun hedder Naja og kan ses på det billede, han har delt på Instagram.

Se opslaget her:

Sponsoreret indhold