Nu er det slut: Skuespillerpar sælger lejligheden

Foto: MEGA

De to Oscar-vindere, Casey Affleck og Joaquin Phoenix, har solgt deres fælles New Yorker-lejlighed, som de købte sammen for flere år siden. 

De to skuespillere er både tidligere venner og tidligere svigerbrødre. Casey Affleck har nemlig været gift med Joaquin Phoenix' søster, Summer Phoenix, som han også har to børn med. 

Efter Casey Affleck og Summer gik fra hinanden i 2015 og officielt blev skilt i 2017, har luften været iskold mellem Casey og Phoenix. 

I et interview har Joaquin Phoenix tidligere afsløret, at han ikke har talt med Casey i mange år. 

- Min søster og ham blev skilt. Og jeg har ikke talt direkte eller indirekte med ham i lang tid. Tre eller fire år, sagde han til Vanity Fair sidste år.

Joaquin Phoenix og Casey Affleck har været venner i mange år og har blandt andet lavet filmen "I'm Still Here" (2010) sammen. (Foto: MEGA)

De to tidligere svigerbrødre ejede i fællesskab en lejlighed i TriBeCa i New York, men den er nu blevet solgt for den nette sum af 21,7 millioner kroner. Det skriver People

Affleck og Phoenix har desuden arbejdet sammen på den famøse "I'm Still Here"-mockumentary fra 2010, der for en stund fik verden til at tro, at Phoenix havde mistet forstanden efter et interview med David Letterman. 

De har desuden matchende tatoveringer i form af en sort cirkel under højre arm. 

I 2017 vandt Casey Affleck en Oscar for bedste mandlige hovedrolle i filmen "Manchester by the Sea". I 2020 fulgte Phoenix efter og vandt for sin hovedrolle i filmen "Joker".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close