Kendte31. august 2023

Nu er det sket: Mette Sommer er flyttet ind hos kæresten Kristian

Sommeren har stået i kærlighedens tegn hos Mette Sommer og Kristian Kjær Lindegaard. Nu har parret også gjort alvor af de fælles flytteplaner
Mette Sommer og kæresten Kristian har brugt sommeren sammen i både udlandet og til diverse danske festivaler. Og så er kæresteparret også flyttet sammen i Kristians lejlighed på Vesterbro.
Mette Sommer og kæresten Kristian har brugt sommeren sammen i både udlandet og til diverse danske festivaler. Og så er kæresteparret også flyttet sammen i Kristians lejlighed på Vesterbro.
 Foto: Gregers Overvad

Siden Mette Sommer vendte hjem fra ”Bachelorette” og fandt sammen med ekskæresten ”Krelle”, har der ikke været andet end kærlighed at spore hos ”Bachelorette”-baben.

Parret skulle dog gå og holde længe på, at de havde fundet sammen igen, men efter de endelig måtte afsløre, at de var blevet kærester, har de glædeligt vist sig frem sammen i offentligheden.

Tidligere i august afslørede Mette Sommer, at parret havde planer om at flytte sammen. Her var destinationen Krelles lejlighed på Vesterbro, og nu ser det endelig ud til, at planen er blevet en realitet.

Det fortæller parret på den røde løber til gallapremieren på animationsferien ”Shabholm” i Imperial til SE og HØR, da de bliver spurgt ind til deres sommer.

- Udover at jeg har fundet kærligheden, så har jeg været på en masse festivaler, og så er jeg jo flyttet lidt ind, siger Mette Sommer.

Er du flyttet ind hos Kristian?

- Ja, pretty much.

Hvordan har det været, at Mette er flyttet ind?

- Det er gået meget smertefrit. Det har været ret naturligt, at vi bare stille og roligt har rykket flere og flere ting ind, siger Kristian til SE og HØR.

Krelle var faktisk grunden til, at Mette Sommer i sin tid meldte sig til ”Bachelor” og senere ”Bachelorette”.

I en podcast har hun tidligere afsløret, at hun har været gravid, men her endte hun med at få en abort. Det var sammen med selvsamme Kristian. Dengang havde deres forhold nogle udfordringer.

Men efter de fandt sammen igen, har de haft en snak om deres tidligere udfordringer, og Mette Sommer har da også forsikret, at det er anderledes end første gang.

Sponsoreret indhold