Kendte 3. maj 2022

Nu er det officielt: Sophie Turner omfavner gravid mave

I flere uger har rygterne spekuleret i, hvorvidt skuespillerinden og ægtemanden venter deres andet barn. Noget, som parret først nu officielt bekræfter
Foto: MEGA

I februar begyndte Twitter at koge over, da billeder af en umiddelbar tydeligt gravid Sophie Turner dukkede op på nettet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På billederne kunne den 26-årige skuespillerinde nemlig ses bære en grøn, tætsiddende kjole mens en lille babybule var at spotte.

Siden kunne flere amerikanske medier stemme i, at den altså var gok nok, og at den lille familie, der blev forældre første gang, da datteren Willa kom til verden i juli 2020, ventede deres andet barn.

Men hverken Turner selv eller hendes syngende ægtemand, Joe Jonas har endnu selv kommenteret på rygterne.

Noget, de dog om noget gjorde – om end stiltiende – mandag aften, da de begge gæstede Met Gala.

På den røde løber kunne parret nemlig fint ses posere sammen, mens både Turner og Jonas kunne kigge hinanden dybt i øjnene og holde om den fine, voksende babybule.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Jackson Lee/Splash/Ritzau Scanpix

Parret holdt glædeligt om den voksende babybule, da de mandag aften gæstede Met Gala. Foto: Jackson Lee/Splash/Ritzau Scanpix

Da Turner desuden skulle posere alene, var det ligeledes maven, hvor hendes hænder fandt hen, og det er altså ikke længere ubekræftede rygter, at parret meget snart bliver forældre endnu en gang.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix

Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix

Parret blev gift i 2019, og det var altså året efter, deres datter kom til verden.

Om den lille ny også er en pige, eller om parret får lov til at prøve kræfter med en lille dreng, vides endnu ikke. Det samme gør sig gældende for, hvornår det vordende forældrepar forventer at møde deres nye familiemedlem.

Sponsoreret indhold