Kendte 11. januar

Nu er det officielt: Derfor døde Betty White

Det var noget uventet, da den 99 år gamle skuespillerinde på årets sidste dag pludseligt døde. Siden har rygterne floreret om, hvorfor det skete – men nu er der endelig kommet svar
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun skulle have fejret sine 100 år den 17. januar, men til manges store overraskelse blev årets sidste dage ligeledes den sidste for Betty White, der her trak vejret for sidste gang.

Kort efter nyheden ramte verdens overskrifter lød det desuden, at skuespillerinden skulle være død uden foregående sygdom. Få dage senere begyndte rygterne dog at florere om, at det var boostervaccinen mod coronavirus, der var årsagen til hendes død.

Whites agent og gode ven, Jeff Witjas satte dog hurtigt foden i jorden og afkræftede, at det skulle være tilfældet.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Betty White blev 99 år gammel. Foto: MEGA

Ifølge ham havde hun slet ikke fået vaccinen, eller overhovedet have ytret sig om den.

Nu er der dog ikke længere nogen tvivl om, hvad der i sidste ende tog livet af den ellers friske skuespillerinde.

Mandag amerikansk tid fik TMZ aktindsigt i skuespillerindens dødscertifikat, der bekræfter, at det var et slagtilfælde, som ramte White seks dage tidligere, der i sidste ende var skyld i hendes død.

Flere kilder har efterfølgende udtalt til TMZ, at White var til stede og opmærksom, efter slagtilfældet, og at hun døde stille ind, mens hun sov i sit eget hjem.

Fortsat fejret

Det var planlagt, at filmen ”Betty White: 100 Years Young – A Birthday Celebration” skulle være udkommet den 17. januar som en fejring af skuespillerindens 100 år.

Filmen vil fortsat få premiere i flere amerikanske biografer på dagen, men i stedet som en fejring af det liv, som White nåede at leve.

Sponsoreret indhold