Kendte 13. juli

Nu er det afsløret: Det hedder Ed Sheerans datter

Verdensstjernen og hustruen er generelt ikke meget for at dele ud om privatlivet og deres børn, men nu er det afsløret, hvad parrets datter, der kom til verden i maj, har fået af navn
Ed Sheeran

Ed Sheeran og hustruen formåede at holde graviditeten skjult helt indtil, datteren kom til verden i maj.

Foto: MEGA

Den 31-årige superstjerne Ed Sheeran overraskede alle, da han i maj i år kunne annoncere, at han og hustruen, Cherry Seaborn var blevet forældre til en lille pige.

Her lød det lykkeligt fra ham, at de begge var ovenud “forelskede” i deres lille datter, og de var lade for endelig at kunne kalde sig en familie på fire.

Men siden er det ikke meget, som sangeren, der i øjeblikket er afsted på sin “Mathematics” verdensturné, har delt ud om livet som far til to.

Alligevel er det nu blevet afsløret, hvilket navn som parret har givet deres anden datter.

Ifølge det britiske medie The Sun er det intet ringere end Jupiter, som den lille ny har fået sig af navn.

– Ed og Cherry elsker begge navnet, både hvad det står for, men også det unikke ved det. Alle synes, at Jupiter passer helt perfekt til hende, lyder det forklarende fra en kilde tæt på det nybagte forældrepar.

Parret er i forvejen forældre til datteren Lyra Antarctica Seaborn, der kom til verden i 2020. Også her formåede parret at udnytte lockdown til at holde den voksende babybule skjult for omverdenen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var nemlig først i august 2020, at sangeren afslørede, at de snart udvidede familien, mens deres førstefødte kom til verden allerede måneden efter.

Sangeren selv har endnu ikke delt yderligere om familiens nyeste medlem, eller hvorvidt navnet Jupiter har anden særlig betydning for parret, siden det er det navn, som datteren har fået.

Sponsoreret indhold