Kendte 24. december 2021

Nu er det afsløret: Én ting er årsag til Kim Kardashians særlige dates

Der er angiveligt en helt særlig årsag til, at den 41-årige Kardashian-stjerne tager på dates, hvor det ikke kun er måske-kæresten, Pete Davidson, 28, der er med
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Noget tyder på, at den mellemste Kardashian-søster i den grad svæver på en lyserød sky for tiden.

Det er mange dage siden, hun officielt søgte om at få slettet ”West” fra sit navn - et levn fra tid sammen med eks’en Kanye ”Ye” West – og kort tid efter kom det da også frem, at Kim Kardashian ydermere skulle have udtalt, at hun i virkeligheden slet ikke er single.

En udtalelse, som muligvis indikerer, at hun danner par med komikeren Pete Davidson.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Kim Kardashian og komikeren Pete Davidson har ikke officielt bekræftet deres forhold. Men billeder og udtalelser fra kilder vidner om, at der højst sandsynligt er noget om snakken. Foto: MEGA

I weekenden mødte hun ydermere Pete Davidsons mor i New York. Og fans har i ugevis kunne følge med i Kim og Petes ”forhold”, når de har været på adskillige dates ude i byen.

For nylig var parret, sammen med Kims ekssvoger, Scott Disick, en tur i biografen. Og det er da heller ikke længe siden, at de to var på dobbeltdate med søster Kourtney Kardashian og hendes forlovede, Blink-182-trommeslageren Travis Baker.

Og noget tyder altså på, at der er en helt særlig årsag til, at Kim Kardashian vælger at tage på date sammen med andre: for at tage hensyn til eks’en Kanye West.

Det skriver flere medier – blandt andre Page Six.

Ifølge en kilde tæt på Kardashian-klanen forlyder det nemlig, at Kim og Petes gruppedates er for at skåne Kanyes følelser – og desuden få det hele til at virke mere low key.

Fremfor at tage alene på date.

Vil ikke være som Kourtney

Derudover ønsker ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen ikke at gøre som søster Kourtney, der således flittigt deler ud af billeder med sin nye kærlighed – og altså ikke i samme grad tager hensyn til ekskæresten, Scott Disick, som hun desuden har tre børn sammen med.

Kanye West har adskillige gange givet udtryk for, at han ønsker at vinde Kim tilbage.

Og selv om han eftersignende selv skulle have datet, efter den mellemste Kardashian-søster søgte om skilsmisse tilbage i februar måned, så tyder det altså på, at hun stadig er hans helt store kærlighed.

Kim Kardashian og Kanye West har sammen fire børn: North, otte, Saint, fem, Chicago, tre, and Psalm, to.

Sponsoreret indhold