Kendte26. april 2024

Nu er årsagen fundet: Sådan døde O. J. Simpson

Informationer fra dødscertifikatet er netop blevet offentliggjort
Det er ikke noget kønt eftermæle, at O.J. Simpson fik. Han sad også adskillige år i fængsel - dog aldrig for dobbeltdrabet.
Det er ikke noget kønt eftermæle, at O.J. Simpson fik. Han sad også adskillige år i fængsel - dog aldrig for dobbeltdrabet.
 Foto: Lois Bernstein/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: O.J. Simpson er blevet kremeret

Nu er årsagen til, at den tidligere amerikanske fodboldstjerne og skuespiller O. J. Simpson forleden døde, blevet afsløret.

Ifølge TMZ bekræfter hans advokat og boets eksekutor, Malcolm Lavergne, at det var den prostatakræft, han kæmpede med i sin sidste tid, der også tog livet af ham.

Det fremgår nemlig af dødscertifikatet.

O. J. Simpson blev 76 år gammel og endte som en af de mest omtalte og omstridte personer i USA efter en kontroversiel retssag om et dobbeltdrab, han blev frifundet for i strafferetten.

Men i en civil retssag blev han kendt skyldig og idømt en meget stor økonomisk straf.

O. J. afslørede i maj 2023, at han kæmpede med kræft, uden dog at specificere hvilken type.

På trods af at have antydet, at han havde overvundet sygdommen, viste han tegn på svækkelse i sine sidste offentlige optrædener og blev i januar 2024 set gående med stok.

Kort før Super Bowl den 11. februar 2024 delte Simpson derfor sin sidste video på de sociale medier.

Efter flere måneder på hospice blev han sendt hjem til sine nærmeste, hvor han døde den 10. april omgivet af familie og venner.

Sponsoreret indhold