Kendte 22. september

Nu dater Johnny Depp sin advokat: – Det er seriøst

Et medie kan nu fortælle, at skuespilleren Johnny Depp nu dater sin tidligere advokat Joelle Rich
Johnny Depp med sin nye flamme Joelle Rich. Her er de fotograferet til hans retssag mod ekskonen Amber Heard tidligere i år. nbsp;

Johnny Depp med sin nye flamme Joelle Rich. Her er de fotograferet til hans retssag mod ekskonen Amber Heard tidligere i år.

Foto: Ritzau Scanpix

Rygterne har i lang tid gået på, hvorvidt Johnny Depp og hans advokat Camille Vasquez, der arbejdede for ham i retssagen mod hans ekskone Amber Heard. Og nu kan mediet US Weekly bekræfte, at Johnny Depp dater sin advokat.

Men det er dog ikke Camille Vasquez, der er den nye flamme, men derimod advokaten Joelle Rich, der repræsenterede ham i hans britiske injuriesag mod mediet The Sun.

– Deres kemi for er vild, fortæller en kilde tæt på parret til US Weekly og fortsætter:

– Det er alvorligt mellem dem. Det er den ægte vare.

Støttede ham

Joelle Rich arbejde for den 59-årige skuespiller tilbage i 2018, hvor hun repræsenterede ham i sagen, hvor han sagsøgte den britiske avis. Og selv om hun ikke var en del af hans juridiske team i sagen mod ekskonen Amber Heard, var hun alligevel at finde i retslokalet tidligere på året. Hun var nemlig dukket op i retten i Virginia for at vise sin støtte til Johnny Depp.

– Der var ingen faglig grund til at være der. Det var helt personligt, fortæller kilden, der også informerer om, at parret i starten af deres romance aftalte diskrete møder på hoteller.

Rich, der var gift, da hun mødte sin nye flamme, men nu er hun midt i skilsmisse fra sin mand, som hun har to børn sammen med.

Sponsoreret indhold