Kendte3. februar 2022

Nu bliver Djokovic vaccineret

Rafael Nadals sejr ved Australien Open har fået Novak Djokovic til at ombestemme sig, når det kommer til at blive vaccineret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega767957_001.jpg
 Foto: MEGA

Aldrig har der været så meget mediebevågenhed på en stjernes villighed til at blive vaccineret eller mangel på samme, som der har været på den serbiske tennisstjerne Novak Djokovic.

Og sagaen er ikke afsluttet endnu. For nu lader det til, at verdensetteren vil lægge arm til stikket mod coronavirus.

Ifølge Daily Mail har en kombination af dramaet i Australien i starten af året og Rafael Nadals sejr ved Australien Open fået serberen på andre tanker.

Nadal med flest sejre

Der var meget frem og tilbage, da Djokovic tog til Australien for at deltage i den store tennisturnering i landet i starten af 2022.

Landet krævede, at alle indrejsende var vaccineret, men det var Novak Djokovic ikke. Han havde derfor fået dispensation til at deltage i Australian Open og dermed rejse ind i landet.

Men så let skulle det ikke gå, og han blev i stedet sendt direkte på et isolationshotel, da han landede.

Et par dage efter blev han sluppet løs på græs, men i sidste ende valgte den australske immigrationsminister, Alex Hawke, at udnytte sine beføjelser og sende serberen på et fly væk fra Australien.

I stedet måtte Djokovic se sin spanske rival løbe med sin grand slam-sejr nummer 21. En enkelt mere, end hvad både serberen og en anden rival Roger Federer har på CV'et.

Kan få problemer med at komme ind i andre lande

Nadals sejr har efter sigende givet Djokovic blod på tanden. Derfor lyder det fra forfatteren Daniel Muksch, der har skrevet en biografi om tennisspilleren, at verdensetteren nu vil lade sig vaccinere.

- Fra hvad jeg har hørt fra dem omkring ham, så tror jeg, han bliver vaccineret. Måske har finalen i Melbourne også bidraget til den beslutning. Rafael Nadals 21. sejr motiverer ham, ingen tvivl, fortæller forfatteren.

Udover en misset deltagelse i Australian Open har der også været spekuleret i, at Djokovics deltagelse i andre turneringer kan være i fare, hvis han ikke er vaccerinet.

Det har blandt andet været grand slam-turneringen French Open. I Frankrig er der nemlig strenge coronaregler, som tennisspilleren kan få svært ved at efterleve.

Sponsoreret indhold