Kendte15. december 2017

Lille dreng gik viralt med mobbe-video: Nu afsløres hans forfærdelige barndom

Keaton Jones – den lille dreng der i sidste weekend gik viralt med sin rørende mobbevideo – blev truet af sin nazistiske far med en AK-47-riffel. Kort forinden havde han gennemgået en stor operation i hjernen for at få fjernet en tumor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/keaton_jones_front.jpg
 Foto: Privat og All Over

De hældte mælk ud over ham. De puttede skinke ned i hans tøj. De sagde, at han ingen venner havde. De kaldte han grim, og de gjorde grin med hans næse.

Historien om amerikanske Keaton Jones - der med grådfyldt stemme fortalte om sine modbydelige mobbere - gik i weekenden verden rundt, efter at hans mor Kimberly lagde en video på sin Facebook-side, hvor Keaton Jones fortalte om det mobberi, han var udsat for.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den herpå under fem minutter!

Nu er der dukket flere oplysninger op, der vidner om den traumatiske opvækst, som den unge fyr fra Knoxville, Tennessee har oplevet.

Gennem flere år blev den unge dreng og hans mor Kimberly truet og chikaneret af Keaton Jones’ far, nynazisten Shawn White. På et tidspunkt truede faderen mor og søn med en AK-47-riffel.

Det afslører retsdokumenter fra sagen, som det britiske medie Daily Mail har fået fat i.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/keaton_jones.png

Videoen af Keaton Jones fik flere kendte til at støtte ham og fortælle ham, at han var både modig og sej, og at de gerne ville være venner med ham. Foto: Privat

Helt tilbage i 2007 – da Keaton Jones var bare ét år gammel – forsøgte hans mor at få et polititilhold mod Shawn White, fordi hun følte sig truet af ham.

Hun fik medhold, men det betød ikke, at mandens chikane ophørte. Tværtimod. I stedet brød Shawn White sit polititilhold og jagtede moderen i bil, før at han truede hende med en pistol.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den herpå under fem minutter!

Af den årsag blev Shawn White fængslet i 11 måneder, men straks efter sin løsladelse troppede han op i huset, hvor Keaton Jones og hans mor boede.

Det var her, at han truede mor og søn med AK-47-riflen. En dengang otteårig Keaton Jones ringede ifølge Daily Mail til alarmcentralen, hvor han grådkvalt bønfaldt om hjælp.

Det er også kommet frem, at Keaton Jones under den traumatiske oplevelse befandt sig hjemme, fordi han kort forinden havde gennemgået en fem timer lang operation i hjernen på Vanderbilt University Medical Center i Nashville.

Her havde lægerne fjernet en stor tumor, som han var født med. Tumoren har gennem årene betydet, at Keaton Jones har gennemgået en række indgribende og smertefulde operationer.

Efter episoden med AK-47-riflen blev Shawn White igen fængslet. Han fik en dom på tre års fængsel for indbrud, stalking og overfald.

Mangler du den perfekte julegave? Køb den herpå under fem minutter!

I 2011 overtrådte han igen sit polititilhold, da han ringede hundredvis af gange til Keaton Jones’ mor. Han sendte tilmed bombetrusler til hende, mens han ifølge retsdokumenter "betragtede" sine børn - der udover Keaton Jones også tæller en datter - fra sin bil.

Shawn White, der har de nynazistiske ord “White Pride” og “Pure Breed” tatovereret, er inkarneret medlem af Aryan Brotherhood, der er en af de mest berygtede grupperinger for hvide i hele USA.

Shawn White er lige nu bag tremmer i South Central Correctional Facility i Clifton, Tennessee og kan blive prøveløsladt til marts.

Du kan se billeder fra sagen i galleriet herunder, hvor du også kan se den berømte video med Keaton Jones, der gik viralt:

Keaton Jones

Sponsoreret indhold