Kendte16. marts 2021

Nu afslører Hugh Grant: Sådan endte jeg i prostitutionsskandale

Den 60-årige filmstjerne havde en rigtig dårlig dag tilbage i 1995 – nu fortæller han, hvordan han endte i politiets varetægt sammen med sexarbejderen Divine Brown
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hugh Grant sad sammen med Divine Brown i en parkeret bil ved Sunset Boulevard i Los Angeles, da politiet rullede op ved siden af dem.

Han stod det år foran sit internationale gennembrud efter udelukkende at have haft mindre roller i britiske produktioner, og så var han kæreste med Elizabeth Hurley.

Og derfor var det da heller ikke verdens bedste timing, da han den særlige aften i 1995 blev slæbt med på stationen, hvor et i dag ganske berømt mugshot blev knipset af den unge brite.

Nu fortæller ”Undoing”-stjernen om den skandaløse aften.

- Jeg var lige ved at udgive min første Hollywood-film, så timingen var upåklagelig, joker Grant i podcasten ”WTF with Marc Maron”.

Dårligt humør

Den skæbnesvangre dag startede altså rent faktisk med, at unge Hugh var til en visning af sin gennembrudsfilm, ”Nine Months”.

Og han var bestemt ikke tilfreds med sin egen indsats.

- Alle var fantastiske, men jeg var så forfærdelig. Så jeg var ikke ligefrem i godt humør, fortæller han, før han fortsætter:

- Jeg havde derefter en Ken Russell-agtig frokost, og det ene første til det andet.

Grant refererer til afdøde filminstruktør, Ken Russell, der frem til sin død i 2011 var berømt og berygtet for sit stigende alkohol-indtag op ad dagen.

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_82.png
 Foto: MEGA

Her sluttede Grants dag i 1995. Efter prostitutionsskandale, anholdelse og utroskab. Det hele startede ifølge ham selv med en film, der fik ham i dårligt humør.
(Foto: Mega)

Filmen, som også havde Julianne Moore, Robin Williams og Joan Cusack på rollelisten, klarede sig fint i billetsalget, men man må sige, at Hugh Grant var i fornemt selskab.

- Filmen klarede sig fint, og det er alt, folk i Hollywood virkelig bekymrer sig om. De er ligeglade med dig, så længe du tjener penge til dem, ler skuespilleren.

https://imgix.seoghoer.dk/mega406683_002.jpg
 Foto: MEGA

Hugh Grant og Liz Hurley i 1994 (Foto: Mega)

På trods af Grants sidespring med Brown i bilen, forblev han og Hurley sammen i endnu fem år, før de gik fra hinanden i 2000.

Sponsoreret indhold