Kendte11. februar 2024

Nosseløse får: Dar Salim sender KÆMPE sviner

Fejringen af prisen som "Årets Skuespiller" til EchoPrisen fik en brat slutning for Dar Salim, som sendte en gigantisk sviner afsted
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I interviewet her åbner Dar Salim op om mulighederne for en tredje "Underverden"-film.
 Video: Elena Hybel Colding

LÆS OGSÅ! DAR ER IKKE DEN ENESTE: GAMLE MÆND MED UNGE KÆRESTER

EchoPrisen 2024 var en begivenhedsrig aften for Dar Salim.

Showet var kun et kvarter gammelt, da den danske verdensstjerne skulle på scenen for at modtage prisen som "Årets Skuespiller" for sin rolle i "Underverden 2"

Her startede Dar ud med lykkeligt og chokerende for de fleste at afsløre, at han har fået sig en kæreste og sågar skal giftes!

Skuespillerens kommende kone hedder Nanna Boline Lindhardt og er 20 år yngre end Dar. Hende kan du læse meget mere om her.

Efter at have smidt den private bombe, fortalte Dar, at han i starten af sin karriere blev afvist af filmbranchens topfolk pga. sit udseende, og derfor betyder prisen ekstrameget for ham.

Dar Salim
Midt i jubel og forlovelsesannoncering havde Dar Salim et vigtigt budskab, da han vandt "Årets Skuespiller" til EchoPrisen.
 Foto: Hanne Juul

Herefter blev tonen mere alvorlig fra prisvinderen. Først roste han vores nykårede kongepar, men så blev tonen skarp.

- Det skal vi være glad for, at vi har, fordi vores politikere til gengæld. Hold kæft en gang nosseløse får, udbrød Dar, som blev overdynget med klapsalver fra den feststemte gymnastiksal, som EchoPrisen blev afholdt i.

- Lad mig sige en ting til jer. Kære politikere, det har aldrig været kontroversielt, og det er stadig ikke kontroversielt i dag at sige, at vi ønsker en våbenhvile, sagde Dar og refererede til den blodige konflikt mellem Israel og Palæstina.

I den forbindelse kom skuespilleren med en bøn og en drøm for de mange børn, der lige nu sulter og dør under umenneskelige vilkår i Gaza.

- Det er min drøm, at Mellemøstens børn, Palæstinas børn, en dag kan drømme om bare det liv, vi har her i dag. Det er det eneste, jeg drømmer om, sluttede Dar af.

Sponsoreret indhold