Kendte11. februar 2022

Norges rigeste psykopater vender tilbage: "Exit" får tredje sæson

De er vilde, vanvittige, grænsesøgende og uhyggeligt glade for alkohol og stoffer. Snart får vi et glædeligt gensyn med vores norske yndlingshedonister
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Henrik, Jeppe, Adam og William. Det lyder jo som en ganske normal vennegruppe, men der er mere til det end en simpel gruppe mænd, der hænger ud og drikker sig stive.

De fire høje herre er nemlig blandt de rigeste forretningsmænd i Norge, og de er hysterisk ligeglade med alting.

Ja, det kan da godt være, at der er både koner og børn i de store huse derhjemme, men for firkløveret er det dekadente og lysten til stoffer, alkohol og ikke mindst aktiehandel en langt højere prioritet.

Tv-serien "Exit" er baseret på interviews med nogle af virkelighedens vildeste finansløver i det norske og er på mange måder den bedste kombination af "Billions" møder "The Wolf of Wall Street", man kan forestille sig.

Vi har allerede haft fornøjelsen af to sæsoner med de ekstreme rigmænd, og nu lover den norske tv-kanal NRK, at der kommer endnu mere.

- I arbejdet med første sæson interviewede jeg 11 stykker. Til den nye sæson har jeg snakket med endnuy flere, som selv har taget kontakt til mig, siger seriens manuskriptforfatter Øystein Karlsen i et pressemeddelse.

- Almindelige mennesker, som er eller har været investorer selv, er barn af investorer - kvinder som har været gift ind i miljøet. Svenskere og danskere har også taget kontakt for at fortælle deres historier.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/976cf4c4-f2be-4903-b0b3-92d8edb536fe.jpg
 Foto: NRK

Vi har ikke set det sidste til de rige nordmænd. Fra venstre: Henrik (Tobias Santelmann), Jeppe (Jon Øigarden), Adam (Simon Berger) og William (Pål Sverre Hagen) (Foto: Ingeborg Klyve / Fremantle/NRK)

Meget tyder altså på, at der ikke har manglet inspirerende materiale til at skrive seriens kommende sæson, og det bekræfter Karlsen da også.

- Det viser sig at være et miljø, der aldrig stopper med at leverere. De bliver ved med at give. Det er et overflødighedshorn af det amoralske, siger han.

En kæmpe succes

I norge blev "Exit" med sin første sæson en gigantisk seersucces. Seriens første sæson trak i gennemsnit intet mindre end to millionere seere til, mens anden sæson nåede op på 1,8 millioner.

Det betyder, at "Exit" kan prale af at være den mest sete dramaserie nogensinde på NRK TV, og hvis vi skal tro executive producer Petter Testmann-Koch, der arbejder på serien, så er der god grund til at tredje sæson skulle blive lige så succesfuld.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/dr-0576300.jpg
 Foto: NRK via DR

De dysfunktionelle, luderglade nordmænd vender tilbage næste år. (Foto: NRK/DR)

- Med 3. sæson har Øystein Karlsen skrevet sit hidtil bedste manuskript. Men det bliver ikke mere lystigt af den grund. Det bliver lige så mørkt, vanvittigt, rammende og morsomt, som kun Øystein kan gøre det, og så sætter han spotlight på en del dysfunktionalitet i vores samfund, siger han og fortsætter:

- Vi vil ikke røbe så mange detaljer endnu, men det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse, at tredje gang ikke er lykkens gang for hovedpersonerne.

Optagelserne til tredje sæson af "Exit" går i gang til foråret. Det forventes at sæsonen har premiere året efter i foråret 2023.

Sæson 2 af "Exit" kan streames på DRTV.

Se traileren til anden sæson af "Exit" her:

Sponsoreret indhold