Kendte1. maj 2024

Nordic Waste-Torbens datter køber luksuspalæ

Mia Østergaard Rechnitzer - datter af Nordic Waste-Torben - køber luksusbolig for tocifret millionbeløb
Siden Nordic Waste-skandalen begyndte at rulle er Torben Østergaard-Nielsen og hans døtre gået under jorden - men yngste datter Mia har dog haft tid til at købe et nyt hjem.
Siden Nordic Waste-skandalen begyndte at rulle er Torben Østergaard Nielsen og hans døtre gået under jorden - men yngste datter Mia har dog haft tid til at købe et nyt hjem.
 Foto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix

Når ens far hedder Torben Østergaard Nielsen og man tilhører en af Danmarks rigeste familier og derfor er arving til en milliardformue, er det intet problem at betale 13.450.000 kroner kontant.

Det har Mia Østergaard Rechnitzer netop gjort. For et palæ med egen strandgrund og udsigt til Lillebælt.

34-årige Mia Østergaard Rechnitzer, som tilhører Danmarks sjetterigeste familie, har sammen med sin mand Oliver, 35, betalt de mange millioner for den 107 år gamle ejendom, der ligger i Strib nord for Middelfart.

Palæet, som kaldes Villa Nord, blev opført af direktør Nielsen, som var direktør for den udskældte Blodmøllen i Fredericia - en fabrik, der producerede dyrefoder uden hensyn til naboerne, som måtte døje med stanken.

Mia Østergaard Rechnitzer flytter i dag ind i denne villa, som er betalt kontant.
Mia Østergaard Rechnitzer flytter i dag ind i denne villa, som er betalt kontant.
 Foto: Google Maps

Mia og Oliver Østergaard Rechnitzer overtager det 385 kvadratmeter store palæ i dag, den 1. maj 2024.

Siden Nordic Waste-skandalen begyndte at rulle har Mia sammen med sin far og resten af familien levet under mediernes radar.

Mia og hendes 40-årige storesøster Nina Østergaard Borris arbejder begge i familiedynastiet, som blev grundlagt, da den nu 69-årige Torben Østergaard Nielsen begyndte at handle med bunkerolie, det vil sige brændstof til skibe. Den seneste opgørelse fra Økonomisk Ugebrev gør Torben Østergaard Nielsen til Danmarks sjetterigeste - med en formue på næsten 42 milliarder kroner.

Mia Østergaard Rechnitzer er direktør for selskaberne United Shipping & Trading Company samt Selv Generations. Desuden sidder hun i flere bestyrelser. Ligesom sin søster Nina og sin far er hun medejer af det nu konkursramte selskab Nordic Waste.

Sponsoreret indhold