Kendte20. februar 2019

Noah Centineo smider tøjet

"To all the boys I've loved before"-stjernen Noah Centineo springer ud som Calvin Klein-model
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega270582_056.jpg
 Foto: Mega

Noah Centineo er endnu en stjerne i rækken, der smider tøjet og poserer næsten nøgen for Calvin Klein.

Men han er ikke kommet nemt til den flotte form, han er i, på de nye billeder, han har fået taget til modegiganten.

- Jeg meldte mig ind i et fitnesscenter, fortæller Noah til People, da han bliver spurgt, hvordan han forberedte sig på at skulle smide tøjet til den verdensomspændende reklamekampagne.

Udover Noah Centineo er det også stjerner som Kendall Jenner, Shawn Mendes, A$AP Rocky, der har smidt tøjet for at reklamere for Calvin Klein.

Noah Centineos flotte opslag på Instagram har meget hurtigt fået masser af positive kommentarer med fra hans kvindelige fans.

I interviewet med People fortæller Noah også, at hans mor er stolt over, at hendes søn nu er model for undertøjsgiganten Calvin Klein.

Hvis du nu sidder og drømmer om den flotte filmstjerne, så har Noah Centineo har faktisk tidligere fortalt, hvordan hans drømmekvinde skal være.

- Jeg vil langt hellere møde en tilfældigt. Om det så er mig, der er ude og lave noget, jeg elsker, fordi hvis du laver noget, som du elsker, og du møder en, som laver noget, som de elsker, så laver I begge noget, I elsker, det samme sted. Så er oddsene for, at I kan lide de samme ting stor, fortalte Noah i et interview i efteråret. For den 22-årige stjerne er det nemlig vigtigt, at drømmekvinden går op i sig selv. Han tænder nemlig på, hvis en kvinde tager sig af sig selv både mentalt og emotionelt. Hun skal også have god hygiejne og generelt have det godt med sig selv.
Samtidig skal drømmekvinden ikke være bange for at sige sin mening. - En der passer på sig selv og som er ærlig. Det er faktisk de to største ting for mig, fortæller Noah i interviewet med E!.
Noah Centineo er blandt andet kendt fra film som "Sierra Burgess is a loser" og "To all the boys I've loved before".

Sponsoreret indhold