Kendte21. november 2021

Nissebanden genforenet

Det var ren magi, da de oprindelige agentnisser Skipper, Gemyse, Lunte og Puk var samlet for første gang i mange år. Det skete, da der søndag var premiere på familie-musicalen “Nissebanden i julemandens land” i Teltet på Bakken i Klampenborg
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er 33 år siden, de fire skuespillere Finn Nielsen, 84, Kirsten Peuliche, 78, Flemming Jensen, 73 og Ann Hjort, 65, var på Grønland sammen for at optage DR-julekalenderen “Nissebanden i Grønland”, men her til aften var de genforenet.

De garvede skuespillere var dog ikke iført røde huer, for de har givet rollerne som agentnisserne videre til yngre skuespillere.

Men i den nye musical medvirker to af medlemmerne fra den gamle bande, nemlig Ann Hjort og Flemming Jensen i andre roller, og her besøgte Finn Nielsen og Kirsten Peuliche deres gamle kolleger efter den veloverståede premiere.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nissebanden.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Nissebande-skuespillerne Ann Hjort, Kirsten Peuliche, Flemming Jensen og Finn Nielsen var søndag aften genforenet. Foto: Mikael Rieck

I “Nissebanden i julemandens land” synger de alle de gode gamle sange som “Hundeslædesang”, Nu’ det Jul” og “Ballonsang” og det vakte mange minder til live ligesom genforeningen af den gamle Nissebande var en rørende oplevelse for skuespillerne.

-Det er så dejligt! Det er meget bevægende faktisk, sagde Gemyse-skuespilleren Kirsten Peuliche.

- Det er meget rørende, og det har været skægt at blive bragt tilbage til fortiden, sagde Finn Nielsen.

Sponsoreret indhold