Kendte10. februar 2023

Nikolaj Stokholm væltede et barn i ren begejstring

Da komikeren skulle hente sit barn fra institution, gik det helt galt
Den ekspressive Nikolaj Stokholm blev lige ivrig nok, da han så sin søn og endte med at vælte et andet barn i ren begejstring. 
Den ekspressive Nikolaj Stokholm blev lige ivrig nok, da han så sin søn og endte med at vælte et andet barn i ren begejstring.
 Foto: Hanne Juul

Nikolaj Stokholm er kendt for sin komik, hvor han ofte udstiller sig selv som en smule bøvet og kejtet. Men passer det virkelig, eller er bare spil for galleriet?

Noget kunne tyde på, at den tidligere sømand fra Randers faktisk bare er en både kejtet og klassens klovn i flere henseender.

Det fortalte Nikolai Stokholm, da han tidligere på ugen besøgte "Aftenshowet". Her fortalte han, at ham og konen Isabella har nogle retningslinjer for, hvem der gør hvad i familielivet, så det hele ikke bliver for gakket. Men alligevel går det stadig nogle gange galt.

Væltede et barn

– Min hustru har frabedt mig at være med til forældremøder, for det går galt, ved hun, fortæller Stokholm med et smil på læben.

Derfor holder han sig fra at deltage i sådanne seriøse møder, men selv de mere simple ting som for eksempel at hente sønnen Osvald i institutionen kan også tage en uventet drejning for den blege komiker.

Nikolaj Stokholm og konen Isabella Stokholm til Zulu Comedy Galla 2020.
Nikolaj Stokholm og konen Isabella Stokholm til Zulu Comedy Galla 2020.
 Foto: Thomas Laursen

– Når jeg kommer og skal hente min søn, så er det sjov og halløj. Og så kom jeg til at vælte et barn, fortæller han og fortsætter:

– Og så endte jeg med at give min søn skylden for det, fordi jeg syntes, det var så pinligt, at jeg ikke kunne styre mig. Men jeg var glad for at se ham jo.

Om det andet barn er okay, melder historien dog ikke noget om.

10 år og to børn

Stokholm og hans kone Isabella, bedre kendt som mussemor, mødte hinanden, da han var blot 23 år og endnu ikke havde en fuldtidskarriere som komiker.

– Hun forelskede sig jo i mennesket og ikke i komikeren, fortalte den 33-årige spasmager.

Parret har været sammen i 10 år. De blev gift i 2016, og sammen har de børnene Osvald på tre år og datteren Marguerite på lidt over et år.

Sponsoreret indhold