Nikolaj Stokholm på barsel i en coronatid: Jeg har abstinenser

Foto: Claus Poulsen

"Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget", lyder ordsproget - og det kan komikeren Nikolaj Stokholm nok nikke genkendende til. 

Den 30-årige komiker var i gang med en stor danmarksturné med sit nye show, men den er nu udskudt på grund af coronavirus. 

Og det har givet en ekstra lang barsel til Stokholm, der i februar blev far til sønnen Osvald

- Jeg synes, det er pragtfuldt at være sammen med ham. Jeg er så glad for at kunne have den her tid med min søn. Det er jo vildt at se, hvilken udvikling sådan lille én går igennem, og den havde jeg jo måske gået glip af, hvis det var, jeg var på den store turné, fortæller Nikolaj Stokholm i Go' Aften Live på TV 2

Artiklen fortsætter under billedet. 

Stokholm erkender, at han har dårlig samvittighed over for de mange fans, der har glædet sig til at se ham, og det er også hårdt for ham ikke at kunne stå på en scene: 

- Jeg har jo abstinenser efter det. Det er noget mærkeligt noget. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, det ikke var en form for narkotika, man tog, når man hørte en sal på 1200 mennesker grine af noget, man selv har fundet på. Det er derfor, jeg er komiker, fortæller han til programmets vært Petra Nagel. 

Når det igen er tilladt at optræde, håber Stokholm, at han kan tage søn og hustru med på turné:

- Nu har jeg været sammen med Mussemor og Osvald i så lang tid, at jeg ikke kan undvære dem, lyder det med et glimt i øjet fra Nikolaj Stokholm. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close