Kendte24. oktober 2019

Nikolaj Lie Kaas tvivler på konen

Selv om Nikolaj Lie Kaas og Anne Langkilde har et fasttømret ægteskab og er lykkeligt gift, så kan skuespilleren alligevel tvivle på deres forhold af og til.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-20099.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Ingen tvivl om, at Anne Langkilde er kvinden i 46-årige Nikolaj Lie Kaas’ liv. Parret har været gift siden 2008, og de har døtrene Gerda og Esther på 13 og ni år sammen. Familien betyder alt for den populære skuespiller.

- På det personlige plan er min kone, Anne, mit holdepunkt. Det samme er mine to piger, Gerda og Esther, og nogle få venner, siger Nikolaj Lie Kaas til Alt for damerne.

Skuespilleren har svært ved at se, hvor han ville være i dag, hvis han ikke havde sin kone – og i stedet var single. Kan slet ikke forestille sig det liv, men det betyder ikke, at man ikke kan tvivl på hinanden og forholdet alligevel.

– Man har jo fortalt de vittigheder, man kan, ha ha. Og hun har hørt dem et par gange. Og har også fortalt, at hun har hørt dem et par gange … Så ja, det er underligt, at vi stadig er sammen. Vi er en symbiose, og alligevel er tvivlen der. Jeg har aldrig set det her forhold som et, der skulle vare resten af livet. Og det er måske et meget godt udgangspunkt. Jeg tror, Anne tænker lige sådan. Vi ser, hvad der sker. Jeg ville føle det kvælende, hvis det var uden tvivl herfra og for altid, lyder det ærligt fra skuespilleren til Alt for damerne.

Ofte bliver Nikolaj Lie Kaas – ligesom så mange andre, der har været gift længe ؘ– også spurgt om, hvad der er hemmeligheden bag hans og Annes lange forhold, men lige præcis det, har skuespilleren altså svært ved at svare på.

– Men det fungerer jo. Og det er nok det, der er svaret. At det fungerer. At man er gode for hinanden. At man er lige i forholdet. Og at man giver hinanden plads, fortæller han.

Sponsoreret indhold