Kendte25. november 2022

Nikolaj Lie Kaas gør det igen: Vælter Instagram med hylemorsom video

Danmarks absolut sjoveste mand på Instagram, 49-årige Nikolaj Lie Kaas, er endelig tilbage – og nu med et lettere anstrengt interview om snerydning
Der er altid gode grin at hente på den danske skuespillers sociale profiler
Der er altid gode grin at hente på den danske skuespillers sociale profiler
 Foto: Mikael Rieck

Da denne vinters første sne faldt forleden, var det nærliggende for P1 morgen at snakke med en læssevagt, der kunne fortælle, hvor travlt det sneryddende folk havde haft det i løbet af natten.

Og dette morgenfriske indslag hørte Nikolaj Lie Kaas tilsyneladende – hvilket gav ham inspirationen til en decideret genial video på Instagram-profilen, som altid er garant for et godt grin.

– Du har lige fået den gravide til at tisse lidt i buksen, skriver kollegaen Lise Baastrup, der ganske forståeligt knækkede sammen af grin, da hun så Lie Kaas parodi på en beklemt interviewperson.

Same, Lise. Same, må vi bare sige.

Se den forrygende video herunder:

Har du endnu til gode at følge – eller bare scrolle rundt på – Niggolaj, som hans profil spøjst hedder, så er det om at få Instagramfingeren ud.

Og hvad enten du er uerfaren udi hans feed eller ej, så få her et par yderst veloplagte højdepunkter fra den sjove skuespillers helt geniale Instagramprofil.

HÅNDSÆBEN

Instagram-perler fra Nikolajs hånd har vi et vaskeægte håndvask-dilemma. Du kender dem godt: De der drønsmarte håndcreme og ditto sæbe, som står og lægger op til en regulær gætteleg - en form for russisk sæberoulette - hver gang du er på restaurant og skal vaske hænderne.

Nikolaj Lie Kaas forsøger til tonerne af den dramatiske musik at gennemskue hvilken beholder, han skal trykke på for at få rene naller. Men han har ikke det store held med sig.

DEN ÅRLIGE JULEKONCERT

De bedste vittigheder kan godt tåle at blive fortalt flere gange.

Så omkring jul kan vi måske godt forvente endnu en traditionsrig optræden fra den populære skuespiller og hans fløjtende kompagnon.

Selv pianisten har svært ved at holde masken, når den skingre melodistemme leveres på blokfløjten i en ellers skøn julehilsen.

Det kønne julenummer er en reprise af lignende fra Nikolajs Instagram i julen 2015. Men dengang lykkedes det stort set ikke for dem at slå første tone an, før den lille seance blev afbrudt af store grin.

ACTIONSCENEN

At Nikolaj Lie Kaas er en sand actionhelt kan vist ikke komme bag på nogen.

Men selv den mest erfarne kriger kan få besvær med både pool, grus på knæene og en tur henover køleren på en bil. I denne fuldstændig forrygende snas beviser den 47-årige skuespiller og familiefar endnu en gang, at han har uforlignelig komisk timing og bestemt også flair for fart over feltet.

Intet behov for stuntmen i Nikolajs have!

MAVEDANSERSKOLEN

Nikolaj Lie Kaas har uden tvivl store ambitioner på sine to døtre Esther og Gerdas vegne, men om de lige involverer en tjans på en tyrkisk restaurant eller om dette er endnu en af Lie Kaas’ SoMe-løjer, det må du afgøre selv, når du har set hans forsøg på at presse datteren ind på en mavedanskerskole.

Under videoen bemærker Ibi Støving at Nikolajs stemme ganske rigtigt ryger væsentligt op til slut i hans opfordring til datteren. Noget kunne tyde på, at end ikke en af Danmarks dygtigste skuespillere kan holde masken hele tiden.

SANDAFHENTNINGEN

Hvis man skulle sætte en klassisk Nikolaj Lie Kaas-Instagramjoke på formel, så kunne sandafhentningen fra en dansk strand i 2016 være et godt bud.

Ofte er det fjollede skilte kombineret med den fremragende filmstjernes reaktioner, der høster både likes, grin og kommentarer.

Her er vi tilsyneladende drønskuffede over, at det alligevel ikke var tilladt at hente sand ved den flotte danske kyst.

Satans også.

ET GODT GLAS

Faktisk på stort set nøjagtig samme måde som hans actionpacked moslen gennem vildnisset i sin drøndramatiske filmscene med oppusteligt gevær, formår Lie Kaas på tilsvarende elegant vis at bakse mod infinity-poolens kant, hvor hans kone spejder ud over horisonten på parrets eksotiske ferie.

Her får han sig en ordentlig tår af aperol på høj stilk.

Og vi får – sammen med resten af Kaas-familien - os et godt grin.

UD AF KARANTÆNEN

Åh, kan I huske tiden efter corona? Lige da det begyndte at dufte af sommer og genåbning i det ganske land. Efter flere omgange med hjemmearbejde og total isolation var der dog en del, der lige skulle ordnes. For eksempel booking af en tiltrængt frisørtid.

Og nå jo, så skulle vi jo også lige vænne os til den der sol, som vi havde været afskærmet fra så længe.

Mine damer og herrer, lad hele Danmarks Insta-konge sende jer på et nostalgisk genbesøg til livet efter lockdown.

Gå selv på opdagelse i @Niggolajs gemmer og find desuden en skeløjet lipsync, en høne at plukke med Rasmus Klump og forrygende duetter med Fares Fares.

Tro os, du vil ikke blive skuffet.

Sponsoreret indhold